Stiri

Cum te pregatesti de un interviu la Models4Models?

Așadar ai intrat în legătură cu studioul nostru de videochat și ne-am înțeles când ne vom vedea la sediul nostru pentru o cafea ca între fete? Felicitări! Tot ce mai ai de făcut este să te pregătești pentru interviu. Fiind un job serios, chiar și postul de model de videochat necesită câteva abilități pe care trebuie să le demonstrezi la momentul interviului. Chiar dacă ești model începător sau ai deja ceva experiență, tot merită să afli cam ce vrem să vedem la momentul interviului. Dar nu-ți face griji, majoritatea abilităților pot fi formate prin intermediul programului nostru de training, oferit de cea mai experimentată echipă, formată din foste modele cu experiență care știu exact  ce trebuie să te învețe pentru a avea succes.

În primul rând relaxează-te

S-o luăm așadar cu începutul. Nu ai de ce să-ți faci griji în legătură cu interviul! Dacă te-am chemat să ne cunoaștem înseamnă că ne-a plăcut ce am auzit la telefon și vrem să te vedem. Nu te va pune nimeni să dai o lucrare de control,  vrem doar să purtăm o discuție ca între prieteni, să aflăm mai multe despre tine și interesele tale. Nu vom pune lupa pe tine, nu trebuie să te simți analizată. Interviul va fi o întâlnire la care să te simți bine și să fii sinceră. Îți promitem că vom face la fel!

Ce vrem noi să vedem?

Acum că am stabilit atmosfera generală, îți vom spune care sunt trăsăturile candidatei ideale și cam ce vrem noi să vedem la tine în momentul interviului.

O atitudine deschisă și lipsită de prejudecăți

Dacă te simți relaxată și ești sinceră cu noi, ai acoperit deja jumătate din acest punct. Vrem să vedem cum te comporți când ești în elementul tău, care este atitudinea ta față de oameni, cum te raportezi la ei, ce principii ai și cum vezi activitatea ta ca model de videochat. Ai foarte multe emoții în cadrul interviului? Ni se pare absolut normal! Asta arată că ești cu adevărat interesată de acest job, fapt care ne măgulește. O atitudine deschisă și un bun limbaj corporal sunt atuuri de neegalat, dar și acestea pot fi perfecționate.

Abilitatea de a susține o conversație și nivelul limbii străine

Da, ne pasă de aspectul tău fizic, dar atâta timp cât ești îngrijită și îți place să-ți scoți în evidență cele mai bune trăsături, asta e tot ce contează. Nu ne interesează să ai corp de fotomodel, mai ales dacă vei lucra pe secțiunea de non-adult, unde nuditatea este interzisă. Apropo, vom discuta și despre diferențele între videochat adult și non-adult. De fapt, noi vrem să descoperim dacă poți susține o conversație, dacă știi cam despre ce se vorbește în videochat și care este nivelul limbii străine. Ne vom face doar o idee de bază, stai liniștită. Dacă treci interviul, vei avea oricum parte de cursuri de limba engleză dacă ai nevoie de ele și de sugestii despre cum poți menține o conversație.

Interesul față de acest job

După ce ne cunoaștem mai bine îți vom prezenta și ce putem face noi pentru tine. Vei descoperi în cadrul interviului câteva avantaje ale lucrului de la studio și cum te pot ajuta trainerii noștri să ajungi model de top . De asemenea vei afla și ce beneficii îți poate oferi un studio în care experiența primează și cât se câștigă din activitatea de videochat. Ne dorim să vedem că ești genul de persoană care se dedică activității ei și așteptăm cu plăcere cât mai multe întrebări de la tine, legate de program, platformele cu care lucrăm, colectiv și orice alte subiecte te-ar putea interesa.

Adevărul este că de abia așteptăm să te cunoaștem!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top