Diverse

Cumparati apartamente 2 camere Brancoveanu si beneficiati de constructii stabile!

Atunci cand alegeti un apartament in care sa locuiti sau in care sa investiti, este esential sa va ganditi la dimensiunea proprietatii. Acest articol va influenta stilul de viata al viitorilor rezidenti, precum si va interfera direct atunci cand vinde sau chiar gaseste un chirias.

In stilul de viata de astazi, oamenii petrec din ce in ce mai putin timp acasa. Prin urmare, ei cauta apartamente mai mici, cantarind factori precum caracterul practic, organizarea si simplul fapt ca nu au nevoie de mult spatiu. Desigur, eficienta costurilor este si unul dintre principalele motive, deoarece proprietatile mai compacte tind sa fie mai ieftine.

Pe langa stilul de viata, tipurile de familie s-au schimbat. In prezent, este obisnuit sa vedem constitutii familiale compuse dintr-o singura persoana, sau cupluri care nu au copii, printre altele.

In ultimul an, cautarea unui spatiu mai mare a devenit o prioritate la cumpararea proprietatii ideale. Din aceasta cauza, un apartament cu 2 camere este inca o optiune buna. Cand vorbim despre o proprietate cu 2 dormitoare, va puteti gandi la ea ca la un apartament sau o casa mica. Dar aceasta idee nu corespunde intotdeauna realitatii. Este posibil sa gasim optiuni in care un fost proprietar a ales sa darame un dormitor si sa faca o camera mai mare sau, in unele cazuri, constructorii ofera optiunea de a avea un living marit si de a transforma al treilea dormitor. Prin urmare, o casa sau un apartament cu 2 dormitoare nu este sinonim cu un mediu mic.

Lucrul in format hibrid sau 100% home office este deja o caracteristica a noii piete a muncii. Acest lucru genereaza o schimbare in relatia oamenilor cu casele lor: mai mult spatiu interior este acum sinonim cu calitatea vietii. Gama de apartamente 2 camere Brancoveanu de la sudrezidential.ro  ofera confort si preturi accesibile!

Dar, in plus, a avea doua dormitoare in apartamentul vostru ofera si alte avantaje, asa cum puteti vedea in lista pe care am pregatit-o mai jos:

Aveti un mediu suplimentar

Doar pentru ca un spatiu a fost construit pentru a fi un dormitor nu inseamna ca trebuie sa fie folosit in acest scop. In functie de nevoile voastre, camera poate fi transformata intr-un mediu care va fi mai bine folosit.

De exemplu, un birou pentru a lucra si a studia, o sala de meditatie sau lectura, un spatiu pentru depozitarea echipamentelor de gimnastica, devenind o „mini sala de sport” privata, printre altele.

Posibilitatile sunt nesfarsite si va puteti bucura cu adevarat de acest nou colt!

Spatiu pentru cresterea familiei

Cuplurile care se gandesc sa aiba copii in viitorul apropiat pot lua in considerare deja a doua camera pentru camera bebelusului.

Daca acesta este cazul vostru, este important sa luati in considerare deja acest lucru atunci cand cumparati o casa. Deoarece va angajati pentru finantare pe termen lung, probabil ca nu va fi avantajos sa treceti la o unitate mai mare intr-o perioada scurta de timp.

Libertatea de a integra camere

Un apartament cu 2 camere aduce libertatea de a integra camere si de a castiga spatiu. De exemplu, daca doriti un mediu mai mare pentru a primi oaspeti, puteti integra livingul cu sala de mese, facandu-l mai confortabil.

Si pentru a nu „pierde” camera de zi, al doilea dormitor poate fi transformat intr-o camera TV, astfel incat sa va puteti relaxa in intimitate.

Spatiu pentru a primi prieteni

In acelasi mod in care un cuplu are mai mult spatiu pentru a-si extinde familia, cei singuri pot profita de apartamentul cu 2 dormitoare pentru a primi prietenii fara a face compromisuri.

Asta pentru ca, asa cum am mentionat mai devreme, camera suplimentara poate fi transformata intr-o camera cu alt scop, astfel incat camera de zi sa fie integrata in sala de mese, facand-o confortabila pentru primirea vizitatorilor. O alta optiune este sa aveti o camera de oaspeti.

Valoare accesibila

Evident, apartamentul cu 2 camere este mai ieftin comparativ cu apartamentul cu 3 camere. Totusi, diferenta este mica fata de apartamentul cu 1 dormitor, ceea ce il face foarte atractiv.

Adica, in cele mai multe cazuri, achizitionarea unei proprietati cu 2 dormitoare este mai avantajoasa, chiar daca, initial, nu aveti un scop pentru a doua camera.

Intretinere si curatare mai putina

In fine, intretinerea si curatenia acestui tip de apartament are un cost mai mic, atat ca manopera, cat si ca materiale si produse de curatenie. In plus, costurile locuintelor, cum ar fi condominiul si impozitul pe proprietate, sunt, de asemenea, mai mici.

Trebuie subliniati si alti factori, de exemplu: pentru a mobila o proprietate cu aceste caracteristici, rezidentul va cheltui cu siguranta mai putin fata de un apartament cu mai multe camere. Rutina de curatare si intretinere este, de asemenea, facilitata, atat din punct de vedere al timpului, cat si al cheltuielilor cu produse.

Si intrucat vorbim de intretinere, trebuie sa ne amintim ca costurile pentru intretinerea unui apartament de pana la 2 dormitoare sunt considerabil mai mici. Si asta include facturile de apa, electricitate, cheltuieli cu mici reparatii de zi cu zi. Si, desigur, impozitul pe proprietate. Sunt, de asemenea, apartamente mai usor de vandut si achizitionat din toate motivele pe care le-am enumerat mai inainte aici.

Asadar, atunci cand va cumparati apartamentul, fie va ganditi ca rezident, fie doar pentru a investi, este esential sa tineti cont de acesti factori. In acest fel, este posibil ca alegerea voastra sa va satisfaca nevoile si sa fie in concordanta cu cele mai mari tendinte de pe piata financiara.

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top