Evenimente

Cupa Blogerilor Ieseni la Pescuit, 8 iulie

Cupa Blogerilor Ieseni la Pescuit, 8 iulieDuminica, 8 iulie 2012, bloggerii iesen se intalnesc la Cupa Bloggerilor Ieseni la Pescuit, un eveniment organizat de pescarus.info si sponsorizat de magazinul de pescuit monstru.ro, ce ofera spre comercializare doua marci de scule de pescuit premium EUROSTAR.
Magazinul online monstru.ro pune la dispozitia bloggerilor mai multe tipuri de scule de pescuit pe care le vor putea incerca cu tipuride momeli. Pescuitul se face de tipul C&R (Catch and Release), adica tot pestele prins va fi eliberat in balta indiferent de dimensiuni.

Evenimentul are loc la “Balta lui Nicu” unde se prinde crap, crap chinezesc si fitofag, astfel organizatorii vor aduce cu ei momelile potrivite. Se va putea incerca si pescuitul la pluta si pescuitul cu lanseta cu urmatoarele tipuri de monturi: monturi in fir de par, monturi specifice pentru boiles, monturi pentru viermusi si rame, monturi pentru boabe de porumb.

In cadrul evenimentului are loc si lansarea oficiala a sitului pescarus.info, un site ce ofera informatii despre locurile de pescuit din fiecare judet din Romania dar si informatii despre solunar, pentru cei care nu stiu, solunar calculeaza momentele oportune de pescuit in functie de pozitia lunii fata de pamant si de cele 4 mari ipostaze in care se afla luna. Pe langa asta va avea loc si lansarea aplicatiei Pescarus pentru smartphoneurile ce ruleaza pe sistemul de operare Android.

Meteo-Vremea.ro ne incurajeaza si ne spune ca duminica, 8 iulie, bloggerii ieseni vor avea parte de o vreme foarte buna.

Si pentru ca orice peste merge cu un vin bun, cei de la Cotnari vor ajuta bloggerii pescari sa aiba barte de fir intins si voie buna.

Cupa Blogerilor Ieseni la Pescuit, 8 iulie

Un eveniment sustinut de catre www.iasi4u.ro.

Facebook Comments Box

1 Comment

1 Comment

  1. Sandu

    July 11, 2012 at 11:50 am

    A fost o experienta minunata!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top