Diverse

Da-mi voie sa iti prezint avocat consultanta-cedo.ro!

Termenii justitie, drepturile omului, CEDO suna promitator. Sigur ca ne-am dori ca viata noastra sa curga lin, fara conflicte, dar este la fel de posibil ca in acest mod sa devina extrem de plictisitoare. Cursul unei ape la campie nu este la fel de fascinant cum este cel al izvorului istet de munte, care isi sapa drumul printre stanci!

Demnitatea unui om se verifica in special in situatii de criza. In societate, oamenii isi disputa aproape totul: un post bun, o functie importanta, o casa buna, accesul la resurse.
Trebuie sa intelegi de la inceput ca nimeni nu iti apara drepturile, daca tu nu lupti pentru ele. Te simti nedreptatit de legile si instantele din tara ta? Nu sta sa iti plangi de mila si nu astepta pana cand dreptatea pica din cer. Da, vei auzi de multe ori spunandu-se in jurul tau:”Lasa ca ii pedepseste Dumnezeu! Fiecare plateste pentru pacatele si nedreptatile pe care le face!”
Acest mod fatalist de a aborda lucrurile nu este deloc benefic, deoarece:

-te intereseaza in primul rand sa iti primesti drepturile si mai putin sa ii pedepseasca divinitatea pe cei vinovati. Nu trebuie sa te incarci cu ura si daca ai fost nedreptatit in mod voit, fiindca ura te macina interior.
-nu poti astepta sa se aplice pedeapsa divina, fiindca viata este scurta si vrei sa te bucuri mai repede de ceea ce iti apartine.
-nu poti trai cu amaraciunea si cu rusinea ca aveai o sansa si nu ai tinut deloc cont de ea. Da, ai pierdut in tara, dar uiti ca exista CEDO si ca avem avocat consultanta-cedo.ro.
Accesul la consultanta CEDO se obtine facil, datele de contact ale sotilor Grigoriu fiind afisate la vedere pe site. Ca sa va convingeti de expertiza lor, analizati cu atentie piesele din portofoliu. Se afla acolo cauze dificile si dosare grele de tot pe care ei le-au castigat, fiindca pun documentele la punct si pregatesc o pledoarie de zile mari. Buni vorbitori de limba engleza va reprezinta cu cinste la cea mai importanta institutie de justitie a Europei.


-persoanele care nu lupta pentru dreptatea lor capata statutul de victime permanente. Cei din jur stiu ca nu vor apela niciodata la justitie si procedeaza in consecinta.
Ca sa nu se nasca un precedent si lumea sa creada ca este foarte usor sa il nedreptatesti pe X, fiindca nu va reactiona, X are indatorirea sa se poarte demn.
Casa de Avocatura Grigoriu & Grigoriu este una dintre cele mai cunoscuta in tara si in afara ei si a reusit sa se impuna deoarece:

– cei mai buni avocati din tara actioneaza in echipa si fiecare dosar in parte il discuta impreuna, sa gaseasca solutia cea mai buna.
-sunt buni cunoscatori ai legislatiei interne si europene, asa ca stiu cum sa abordeze fiecare caz in parte si cum sa pregateasca pledoaria.
-sunt empatici cu cei care fac totul sa obtina dreptatea si lupta alaturi de ei, fara sa perceapa tarife astronomice pentru serviciile lor.
-sunt oratori diplomatici, de aceea pledoariile sunt indicate ca sigure in 98% dintre cazuri.
-Sunt onesti. Niciodata nu ii fac clientului promisiuni fara acoperire.

Ei sunt acei avocati onesti care ii tempereaza pe cei care se judeca pentru cauze neserioase sau se incapataneaza sa continue sirul lung al proceselor, desi nu au dreptate.
Te macina nedreptatea pe care ti-au facut-o instantele din tara?
Nu uita ca exista CEDO si avocatii pregatiti sa preia cazul tau si sa il infatiseze la Curtea Europeana! Tot ce ai de facut este sa vorbesti deschis cu ei, sa le dai detalii despre dosar si sa ii rogi sa te reprezinte.
Bine ar fi ca dupa procesul pierdut din tara, sa nu te lasi deloc afectat, fiindca asa iti macini sanatatea si nu vei mai putea sa iti savurezi cum se cuvine victoria. Oricat ti-ar veni de greu, detaseaza-te!

Stiind ca ai in spatele tau un avocat puternic care vorbeste in engleza la fel de bine cum vorbeste romaneste si ca stie la perfectie legile simte-te puternic si pregateste-te spiritual pentru victorie!
Lupti pana la capat pentru dreptate din principiu. Daca crezi in adevar si in valorile incontestabile, nu poti sa accepti sa fii protagonistul unei infrangeri nedrepte.
Sunt oameni care au murit pentru adevar, tu nu trebuie decat sa lupti si sa le soliciti specialistilor ajutorul. Fa asta pentru a-ti mentine obrazul curat! Iti datorezi asta si le datorezi celor din familie care te sustin si prietenilor adevarati!

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top