casti de copiat
Diverse

De ce este mai bine sa alegeti un Aer Conditionat Inverter?

Diferența dintre un aparat de aer condiționat invertor și unități non-inverter A / C.

Pentru a înțelege de ce un aparat de aer condiționat inverter este mai bun decât un model non-inverter, mai întâi trebuie să apreciați cum funcționează aerul condiționat.

Este un proces complex în timpul căruia aerul intră intr-un schimb de caldura și iese mai răcit, reducând în timp temperatura camerei.

Răcirea se află la nivelul vitezei variabile a compresorului (amplasat în unitatea exterioară), ceea ce face ca aerul condiționat să funcționeze mai bine, mai rapid și mai eficient.

În timp ce un aparat de aer condiționat cu viteză fixă ​​funcționează la viteză constanta și trebuie să oprească /porneasca să încerce să mențină temperaturi optime, un aparat de aer conditionat inverter Chigo de 12000 btu funcționează mult mai eficient.

Cum funcționează un aer condiționat inverter.

Conductorul de aer inverter începe prin acționarea cu viteză mare pentru a răci camera mai repede.

Pe măsură ce senzorii observă că temperatura camerei se apropie de temperatura dorită, compresorul încetinește în jos pentru a menține temperatura setată.

Orice variații bruște ale temperaturii ambientale a camerei – cum ar fi deschiderea unei uși sau ferestre – vor fi detectate automat și compresorul va funcționa rapid pentru a menține temperatura preferată.

Este similar cu utilizarea acceleratorului mașinii dvs. – conducerea lentă și constantă pe șosea este mult mai ușoară și mai economică decât oprirea în timpul deplasării în trafic.

Beneficiile aparatelor de climatizare inverter.

“Pentru majoritatea locuințelor, un sistem de aer condiționat de tip inverter cu ciclu invers va fi cea mai bună opțiune.”

Pe lângă atingerea temperaturilor dorite mult mai repede – de fapt, timpul de pornire este cu până la 30% mai rapid – aparatele de climatizare inverter oferă o serie de alte caracteristici și avantaje pe care unitățile de aer normale nu le utilizează.

Ele sunt mult mai silențioase în ansamblu, plus nu există porniri zgomotoase și opriri ciudate.

În plus, nu există fluctuații ale temperaturii, astfel încât nu veți trece de la a fi confortabil un minut, până la urmă neplăcut la cald sau rece.

Vorbind despre “fierbinte”, toate aparatele de climatizare din inverter sunt ciclu invers, astfel încât acestea să se dubleze și ca încălzitoare – de fapt cele mai eficiente forme de încălzire de pe piață.

Deoarece această instalație de climatizare avansată tehnologic nu trebuie să pornească și să se oprească în mod constant, dar doar continuă să lucreze într-un ritm constant, cu aerul inverter există o uzură mai mică, astfel încât aparatele să dureze invariabil mai mult timp.

Costurile de întreținere pot fi reduse.

Cu toate acestea, cea mai mare și cea mai bună caracteristică a aparatelor de climatizare inverter este economisirea de energie. Se stie că un inverter A / C este între 30% și 50% mai ieftin pentru a funcționa deoarece utilizează o putere mult mai mică.

Sigur, vă va costa mai mult să cumpărați inițial, dar cu prețurile energiei electrice crescand, ar trebui în curând să puteți recupera prețul de achiziție, apoi să vă bucurați de economiile în curs. Și, bineînțeles, un confort cu aer condiționat.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top