Buna Ziua Iasi

De ce sa investiti intr-o imprimanta de calitate

O imprimanta este un accesoriu extrem de util pentru orice computer, fie de acasa sau de la birou. Cand vine timpul sa cumparati o imprimanta color, va trebui sa luati decizia intre un model cu jet de cerneala sau o imprimanta laser. In timp ce imprimantele cu jet de cerneala sunt excelente pentru imprimarea fotografiilor, exista multe beneficii pentru o imprimanta laser color, care o fac o alegere mai rentabila si mai productiva.

Documentele tiparite cu cerneala par neprofesionale. Tonerul laser, folosit la imprimantele laser color, se lipeste de hartie folosind electricitate statica si apoi este fuzionat de hartie folosind caldura. Spre deosebire de documentele create de imprimantele cu jet de cerneala, nu exista cerneala umeda care sa se pateze daca hartia este umezita de picaturi de apa sau degete transpirate. Drept urmare, cuvintele si imaginile imprimate pe hartie vor fi intotdeauna lizibile si clare.

Costul initial de cumparare a imprimantelor laser a scazut semnificativ de-a lungul anilor, plasandu-le in acelasi interval ca multe imprimante cu jet de cerneala de ultima generatie. Diferenta de cost vine acum de la cartusele de toner de schimb. Cartusele de toner pentru o imprimanta laser color costa mai mult decat cartusele de cerneala utilizate intr-o imprimanta cu jet de cerneala color, dar costul pe pagina pentru o imprimanta laser este mult mai mic, deoarece cartusul va produce mult mai multe pagini decat un cartus cu jet de cerneala. Numerele exacte variaza, dar este tipic ca un cartus laser sa imprime peste 1500 de pagini, unde un cartus cu jet de cerneala rezista de obicei un pic peste 150 de pagini. Modelul KYOCERA ECOSYS M6230CDIN  este un dispozitiv adaptat pentru a face fata chiar si celor mai exigente cerinte dintr-un office.  Ofera functionalitati precum: compatibilitate A4, 21 ppm, 30 ipm, 1200dpi, 512MB, caseta 250 coli, duplex, simplex ADF , Gigabit Ethernet , USB 2.0, WirelessLAN si vine cu  starter tonere incluse .

Imprimantele laser trebuie sa se incalzeasca pentru a porni. Dar odata ce este gata, o imprimanta laser va imprima cu 50 la suta mai rapid decat o imprimanta cu jet de cerneala.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top