tractoare iasi
Stiri

De ce trebuie sa tii cont cand alegi sa inchiriezi o masina?

Atunci cand ai nevoie sa inchiriezi o masina trebuie sa iei in calcul multe aspecte. Daca doresti sa mergi in vacanta si trebuie sa alegi o masina, tine cont de marimea masinii, puterea motorului masinii, cat de spatioasa este si cate persoane si bagaje pot intra in aceasta, dar adca mai intervine si un copil mic atunci situatia se schimba complet.

Uite la ce trebuie sa fii atent cand alegi sa inchiriezi o masina:

Raport calitate – pret
Companiile de inchirieri auto ofera detalii ale vehiculelor din flota disponibila clientilor, insa aceeasi masina poate fi clasificata diferit in doua agentii si pot fi practicate preturi de inchiriere diferite. Este important sa faceti comparatii de preturi atunci cand alegeti o masina de inchiriat pe termen mai lung. De exemplu cei de la kamo auto ofera servicii de inchirieri auto Bucuresti la preturi foarte decente si personalizate atunci cand clientul are nevoie de o masina pe un termen mai lung de timp.

Optiuni de rezerva
Este posibil ca atunci cand ajungi la centru de inchirieri auto sa iti ridici masina inchiriata, aceasta sa nu se afle printre cele disponibile in flota la momentul respectiv. Tine cont de asta si alege cateva optiuni de back-up care sa te ajute sa fii mai pregatit in situatii de acest fel. Din acest motiv este recomandats a alegi 3 masini si sa ai un buget ce poate sa se modifice.

Costuri ascunse
Fii atent la costurile impuse de agentia de inchiriere. Fii informat si afla inainte sa inchiriezi daca asigurarea ta acopera si masina inchiriata ca sa nu fie nevoie sa platesti si o asigurare. Citeste de inainte ce termeni si conditii de inchiriere impune firma. Aceste reguli pot fi diferite d ela o firma la alta.

Verifica masina
Inainte sa pleci cu masina spre destinatia ta, asigura-te ca ai verificat-o si ai notat sau facut poze la fiecare zgarietura sau defect de pe masina. Astfel, nu iti vor putea pune costuri aditionale pentru daune care nu au fost facute de tine, cand returnezi masina. Dar daca masina este asigurata, atunci nu ai de ce sa iti faci griji.

Sunt multe persoane care prefera sa inchirieze o masina atunci cand au nevoie de una in loc sa detina una in proprietatea personala si asta pentru ca pe termen lung este mult mai rentabil sa ai una inchiriata, costurile sunt mari. Asigurarile, taxele de drum, impozitul, reparatiile in cazul in care intervin avarii.

Clientii fideli ai firmelor de inchiriat beneficiaza de multe discounturi si au prioritate atunci cand au nevoie de o masina in perioadele aglomerate din an.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top