Stiri

De la amanet pot obtine un imprumut rapid, fara riscuri

De sarbatori se poate intampla sa ramai fara bani chiar inainte de Craciun. Cum la rude nu poti apela pentru ca nu au nici ele iti mai ramane o solutie: amanetul. Desi multa lumea se fereste de amanet, cand ai mare nevoie el poate fi cea mai buna solutie la care poti apela.

La amanet te poti duce cu aur sau bijuterii si poti lua bani fara comisioane la contracte noi timp de o luna, de pilda, cum e cazul agentiilor Tezaur.

Contractul poate fi prelungit de acasa la Tezaur, se ofera si creditare pe loc, obiectele depuse pentru imprumut se pot retrage oricand fara achitarea contractului, firma permite si achitarea unui singur obiect si luarea sa acasa, restul ramanand in amanet pana cand le puteti plati.

Daca depasiti scadenta contractului mai primiti o amanare de cinci zile la Tezaur, comisioanele sunt transparente si foarte bune, toate bunurile lasate acolo sunt pastrate in siguranta de fiecare data.

Consultanta de specialitate, simularea usor de facut online ca sa stiti ce costuri implica, schimbul valutar disponibil si el, comisioanele 0%, negocierea cursului preferential la schimb in functie de sumele dorite, iata doar cateva avantaje ale agentiilor Tezaur.

In magazinul online cu bijuterii puteti gasi cele mai interesante modele, cu certificat de garantie si conformitate, ofertele sunt personalizate si sunt adaptate in functie de tipul de client si de nevoile sale. Toate serviciile companiei sunt premium, specialistii de acolo sunt pregatiti cu toate informatiile necesare pentru a va oferi o experienta cat mai placuta cand aveti nevoie de ele.

Apeland la amanetul companiei puteti avea banii doriti imediat, ii puteti folosi oricum doriti si ii puteti returna cum puteti, in cele mai avantajoase conditii pentru dvs. Pe site gasiti toate detaliile fiecarui tip de servici oferiti, comisioane si localizarea agentiilor care va asteapta pentru a va putea oferi ajutorul de care aveti mare nevoie in aceasta perioada.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top