revelion iasi 2020
Stiri

Cum sa treci examenele mai usor?

Studentii au o groaza de modalitati pentru a copia la examene. Daca acum 10 ani se folosea casca cu fir de cupru si un telefon de la reteaua de telefonie Zapp ca sa nu se poata observa si nici bruia semnalul GSM, acum au aparut tot felul de minunatii performante si care nu bat la ochi.

In topul cautarilor pe Google au ramas aceleasi casti copiat doar ca de data asta sunt mult mai moderne dar ce este impresionant este numarul de alternative a acestora.

Pixul de copiat cu cartela SIM subtire si cu casca de copiat este in topul preferintelor. Tinerii apeleaza la aceste metode pentru a reusi mai usor la examene. Noua versiune vine pentru a rezolva cea mai solicitata modificare a pixului GSM, si anume dimensiunea. Pentru ca mai multi se plangeau ca dimensiunea pixului este prea mare, versiunea a doua este cu 50% mai subtire iar forma este cilinddica, la fel ca a unui pix normal. Acesta are acum dimensiunea unui pix normal, trecand si mai usor neobservat de catre profesori sau supraveghetori. Bateria pixului a fost inlocuita cu un model ce ofera autonomie de doua – trei ore in convorbire! Pixul pentru copiat cu modul GSM si microfon incorporat este solutia perfecta pentru tine la bacalaureat, examenul auto, teza, lucrare de control, examene la facultate, etc. La fel ca si versiunea precedenta, acest pix se poate folosi pentru scris.

Casca de copiat fara fir a ramas oricum in topuri si asta pentru ca este si cea mai accesibila la pret din toate modalitatile pentru copiat.

Noul model de micro casca de copiat, conceptie nascuta in 2018, este cu 30% mai mic decat modelele MicSpy (MC-1600) si cu 70% mai mici decat vechile modele A680/MC-1200. Aceste modele erau folosite si acum aproape 10 ani in urma. Este in prezent cea mai mica micro casca existenta pe piata si costa extrem de putin. Daca inainte toate sistemele astea se inchiriau, acum costa atat d eputin incat oricine isi poate cumpara una.

Spre deosebire de modelul anterior, MicSpy sau micro-F, care se produc numai cu capac negru si este vopsit in culoarea pielii de catre vanzatori cu oja sau cu spray auto, casca de copiat DC 2000 vine cu capacul vopsit in culoarea pielii din fabrica. Acest lucru garanteaza ca nu se va lua culoarea chiar si dupa multe utilizari. Casca functioneaza cu o baterie 337 si are o autonomie de aproximativ 5 ore.

Casca nu functioneaza singura! Daca achizitionezi doar casca nu o poti folosi! Casca functioneaza numai impreuna cu unul din dispozitivele urmatoare: Cutiuta GSM, Pixul de copiat cu cartela SIM v1, Pixul de copiat cu cartela SIM v2, Cardul GSM pentru copiat, Handsfree de copiat cu micro casca japoneza.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top