Diverse

Descopera cursul de Microsoft Project

Un om de succes are o deviza bine definita, conforma careia niciodata un om nu este prea invatat. Cu atat mai mult in prezent, in conditiile in care asistam permanent la o evolutie tehnologica si informationala, pe toate planuril si in tote domeniile de activitate. Ori locul instrumentelor clasice a fost inlocuit de servere atotcuprinzatoare si de programe pe calculator, care faciliteaza procesul de invatare si de dobandire al unor cunostinte ce ajuta la dezvoltarea personala si profesionala, dar care in acelasi timp faciliteaza o serie de demerse si timpul unor procese.

Acum, in spatele unor file de calcul si a unor biblioteci pline de informatii, unele mai ample si altele mai usor de asimilat, se ascunde Microsoft Project, un program multifunctional disponibil atat in versiuni basic pentru operarea perslonala, la domiciliu, cat si in versiuni cu functii ample, ideale pentru mediul de afaceri. Asadar, evolutia din prezent nu se mai concentreaza in teancuri de hartii, ci in servere bine definite si pregatite sa stocheze in timp util toata informatia furnizata in operarea unui astfel de pachet.

Iar pentru cei care resimt ca nu cunosc in totalitate functionalitatea acestui program, se poate apela la acest curs Microsoft Project. Acesta este un curs oferit de Brightway®, o companie de renume pe piata romaneasca in domeniul formarii de viitor.

Cum se desfasoara un curs de Microsoft Project

In primul rand veti incepe prin a invata elementele de baza ce vizeaza un profil de activitate la nivelul general sau modul de analiza a unui proiect de ansamblu. Pas de asemenea inclus in cadrul acestor cursuri Microsoft Project. Veti invata sa stabiliti care sunt pasii pentru atingerea rezultatului dorit, cum sa ii organizati si care sunt cele mai importante aspecte ce necesita prioritizare sau o atentie mai speciala.

De asemenea, acest training Microsoft Office va invata si unul dintre cele mai importante aspecte in materie de afaceri la momentul actual – cum sa faceti o analiza valida a informatiei si cum sa trasati o serie de grafice de specialitatea pentru a capta atentia celor implicati intr-un proiect si/sau a finantatorilor. In acest caz vorbim de modul de analizare si a elementelor ce trebuie sa fie integrate intr-o analiza Swott sau Gantt, doua elemente de nelipsit de altfel din cadrul unui plan sau a unui proiect.

Din cadrul acestui Microsoft Project curs nu vor lipsi si eemplele concrete, care de altfel sa va ajute sa faceti similitudini intre o serie de procese generale cu specificul activitatii pe care dumneavoastra o desfasurati intr-o companie. In acest mod, veti reusi sa va adaptati cunostintele teoretice la nevoile practice, sa actionati si sa implementati lucrurile in consecinta. De altfel, suportul va este oferit chiar si pe parcursul a trei luni dupa finalizarea cursului de specialitate Microsoft Project, astfel incat sa fiti siguri ca nu omiteti resurse sau pasi importanti pentru bunul demers al unui proiect.

Cursurile de Microsoft Project sunt imperios necesare pentru lideri sau cei cu atributii de conducere, insa ele pot fi utile si antreprenorilor in devenire sau unor angajati de top.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top