Stiri

Descoperă PlayStation VR2

Noua generație de jocuri de realitate virtuală! Încearcă senzații noi cu incredibila grafică 4K HDR1, noile controlere revoluționare și jocurile care definesc noi experiențe. Toate acestea sunt posibile datorită puterii consolei PS5.

Tehnologia PlayStation VR2 Sense™ dă viață unor universuri noi, cu incredibilă claritate vizuală și modalități de joc unice, captivante și pline de emoție.

Afișaj 4K HDR
Admiră mediile de realitate virtuală uimitoare, redate cu o senzațională claritate de 4K HDR și până la 120 fps1: cele două afișaje OLED de 2000 x 2040 generează o rezoluție de peste patru ori mai mare decât casca originală PlayStation®VR.

Confort îmbunătățit
Bucură-te de confort în timp ce te distrezi cu jocurile, datorită câmpului vizual de 110º și lentilei Fresnel ușoare și echilibrate. Roata de reglare îți permite să apropii sau să depărtezi lentilele una de alta, ca să se potrivească mai bine cu poziția ochilor tăi și să ai imagine optimă. Casca are un orificiu pentru aerisirea lentilelor, ceea ce reduce aburirea acestora și îmbunătățește confortul jucătorului.

Urmărirea ochilor
Noile modalități de interacțiune seamănă leit cu viața reală, întrucât căștile PS VR2 detectează mișcările ochilor1, ceea ce face posibile reacții cu mai multă încărcătură emoțională și expresii îmbunătățite la întâlnirile online cu alți jucători.
Camerele de urmărire a ochilor depistează în ce direcție te uiți atunci când țintești sau privești în jur, iar tehnicile avansate de redare foveală îmbunătățesc experiența vizuală prin reglarea rezoluției și îmbunătățirea redării obiectelor la care te uiți.

Camere de urmărire pe cască
Bucură-te de libertate în jocuri: PlayStation VR2 urmărește controlerele, dar și pe tine, prin patru camere incorporate în cască. Mișcările pe care le faci și direcția în care te uiți sunt reflectate în joc, fără să fie nevoie de camere externe.

Feedback în cască
În momentele esențiale ale jocului simți vibrații ușoare în cască1. Acestea sunt generate de un singur motor incorporat și adaugă un element tactil inteligent la experiențele senzoriale ale jocului.

Simte pulsul accelerat al personajului în momentele tensionate, curentul făcut de obiectele care trec aproape de capul tău sau inerția în vehiculul care accelerează.

Tempest 3D AudioTech
Înconjoară-te cu un mediu sonor extraordinar de realist1, iar coloana sonoră a jocului se adaptează dinamic la poziția și mișcările capului tău1.

Simte prezența personajului care îți șoptește în urechi, localizează-ți prietenii și inamicii după focurile de armă sau pași și simte groaza pericolului care vine spre tine dintr-o direcție oarecare.

Conexiune cu cablu unic
Plonjează direct în noile lumi virtuale cu conexiune simplă, printr-un singur cablu, la portul USB frontal al consolei PlayStation 5. Căștile PlayStation VR2 se configurează ușor și rapid – doar le conectezi și totul funcționează imediat.

Fă cunoștință cu controlerul PlayStation VR2 Sense
Interacționează prin noi metode cu lumile virtuale datorită feedbackului haptic, declanșatoarelor adaptive și funcțiilor de urmărire precisă și de detectare a atingerii cu degetul1 – toate acestea sunt integrate într-un design ergonomic unic.

Design sferic
Ia-ți noul controler intuitiv PS VR2 Sense și bucură-te de libertate de mișcare și de experiențe de joc realiste și naturale, datorită designului echilibrat și ergonomic, care te ajută să te concentrezi asupra explorării universului de joc în care ai intrat.

Joystickuri analogice și butoane
Controlează și mai bine acțiunile și echipamentele din joc cu ajutorul joystickurilor analogice și al butoanelor de acțiune tradiționale, dispuse pe cele două controlere, alături de butoanele Opțiuni și Creare. În afară de declanșatoare adaptabile, cele două controlere sunt prevăzute și cu un buton de „apucare” a obiectelor în joc.

Detectarea atingerii cu degetul
Interacționează natural cu obiectele și mediile din jocuri, chiar dacă nu apeși activ butonul: detectarea atingerii cu degetul1 permite controlerului PS VR2 Sense să redea mișcările și gesturile naturale, ca să poți să te întinzi și să atingi lumea virtuală.

Feedback haptic
Simte reacții realiste și detaliate la acțiunile din joc1. Universul jocului îți poate transmite direct în mână o gamă imensă de senzații, de la vibrații subtile și precise la impulsuri intense.

Simte că ar tras sau ai lovit cu o armă, că meșterești ceva, atinge diferite texturi din mediu și traversează terenuri denivelate.

Declanșatoare adaptive
Simte diferitele niveluri de forță și tensiune atunci când interacționezi cu echipamentele și cu mediul din joc.1 De la întinderea arcului la zdrobirea unor obiecte cu mâna sau experiența de armă blocată în timpul luptei, declanșatoarele adaptive te pun în legătură fizică cu acțiunile de pe ecran, ca jocul să fie cu adevărat captivant.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top