Evenimente

Dialog despre Leadership și Viață: Andreea Roșca și Florin Talpeș în conversație la The Vast&The Curious Live la Iași

The Vast&The Curious Live, seria de evenimente care aduce în prim plan dialoguri captivante despre leadership și viață, își face debutul la Iași într-o seară memorabilă ce va avea loc marți, 12 martie 2024, de la ora 18.00, în Congress Hall. Andreea Roșca, inițiatoarea proiectului The Vast&The Curious, îl va avea ca oaspete pe Florin Talpeș, fondatorul Bitdefender și unul dintre cei mai influenți antreprenori din domeniul tehnologiei. În cadrul evenimentului, cei doi vor explora teme esențiale legate de tehnologie și investiții, provocările anului 2024, leadership și relații și principii de muncă și de viață.

The Vast&The Curious este mai mult decât o platformă de discuții; este un spațiu unde mergem în mintea și inima unor oameni remarcabili pentru a descoperi principiile succesului. Împreună cu Florin Talpeș, dorim să aducem în fața publicului din Iași o experiență inedită, plină de inspirație și învățăminte valoroase”, a declarat Andreea Roșca.

Lansat în noiembrie 2017, proiectul The Vast&The Curious adună laolaltă o comunitate de ascultători interesați de poveștile remarcabile ale antreprenorilor, inovatorilor și pionierilor din diferite domenii.

Biletele pentru această seară de excepție pot fi achiziționate accesând link-ul: https://eventbook.ro/other/bilete-the-vast-and-the-curious-florin-talpes. Publicul larg este, de asemenea, invitat să descopere mai multe despre dialogurile inspiraționale ale Andreei Roșca cu invitații săi, vizitând andreearosca.ro, YouTube, Spotify și Apple Podcast, unde sunt disponibile toate interviurile în format integral.

Sezonul 5 al The Vast&The Curious Live are ca parteneri strategici BCR, MedLife România și Autonom. Parteneri susținători: Dedeman și AROBS.

Despre The Vast&The Curious

The Vast&The Curious este un proiect inițiat de Andreea Roșca, ce vizează explorarea lumii antreprenoriatului, inovației și leadershipului printr-o serie de interviuri și dialoguri live cu personalități remarcabile din diferite domenii. Proiectul își propune să ofere o perspectivă autentică asupra succesului, depășind barierele conversațiilor convenționale și oferind o platformă de învățare și inspirație.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top