Stiri

Dietis, locul perfect in care alimentatia sanatoasa si activitatea fizica fac cea mai buna echipa in echilibrarea greutatii

Diestis, locul perfect in care alimentatia sanatoasa si activitatea fizica fac cea mai buna echipa in echilibrarea greutatiiNutritionist dietetician Anca Buruciuc, in varsta de 24 de ani, a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie Iasi, specializarea Nutritie si Dietetica, iar in prezent urmeaza masterul de Nutritie si Dietetica profilactica si curativa in cadrul aceleiasi universitati. Plecand de la premiza “30% sport si 70% alimentatie sanatoasa” , nutritionist Anca Buruciuc a creat Dietis, locul perfect in care alimentatia sanatoasa si activitatea fizica fac cea mai buna echipa in echilibrarea greutatii.

Diestis, locul perfect in care alimentatia sanatoasa si activitatea fizica fac cea mai buna echipa in echilibrarea greutatii

PREZENTARE PARTI COMPONETE DIETIS:

1. CABINETUL DE CONSULTATII
Ofera consultatii nutritionale si programe nutrionale individuale si de grup. In cadrul cabinetului de nutritie, nutritionist Anca Buruciuc se ocupa de atenta supraveghere a pacientilor oferind meniuri personalizate de pierdere in greutate, de educatie nutritionala de grup in vederea abordarii un stil de viata sanatos, programe de alimentatie sanatoasa in randul copiilor, ateliere de gatit sanatos.

Diestis, locul perfect in care alimentatia sanatoasa si activitatea fizica fac cea mai buna echipa in echilibrarea greutatii

Programe in curs de desfasurare:
Zumba kids – ofera posibilitatea mamelor sa participe impreuna cu cei mici la orele de zumba, astfel incat atat mamele cat si copii sa se bucure de o ora de activitate fizica
Educatie nutritionala si pilates pentru gravide – program ce se desfasoara pe parcursul a saptamani, timp in care gravidele vor invata sa manance sanatos si vor participa la ore de pilates.
– “combinatii castigatoare pentru un corp de nota 10” este un program de 6 saptamani sub atenta supraveghere a nutritionistului, meniuri persoalizate si programe sportive gandite special pentru cei dornici de o silueta de invidiat.

2. SALA DE SPORT – ofera posibilitatea participarii la diverse antrenamente precum : kangoo jumps, TRX, step aerobic, pilates, zumba kids si zumba fitness.

3. INTRETINERE CORPORALA – “partea de relaxare” a centrului Dietis va invita la masaje de relaxare sau anticelulitic, la sedinte de detoxifiere prin intermediul DETOX FOOT SPA, electrostimulare, termocuverta sau sedinte de reflexoterapie. Daca nu ati mai facut demult un set de analize, aveti posibilitatea unei scanari complete a organismului cu ajutorul biorezonantei.

Localizare: Calea Chisinaului nr. 2, cladirea Fan Courier , etajul 2
Contact: Anca Buruciuc – nutritionist : 0740715632
Facebook: Dietis – nutritie si sport

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top