Stiri

Dupa succesul primei locatii, 5 to go deschide a doua cafenea in Iasi

Dupa succesul primei locatii, 5 to go deschide a doua cafenea in IasiLanțul de cafenele 5togo este bucuros să anunte deschidere în viitorul apropiat a celei de-a doua locații în orasul Iasi.
După doar 6 luni de activitate, tinerii ieseni ce dezvoltă cea mai accesată franciză românească urmează să deschidă încă o locație, targetul fiind de 5 cafenele în următorul an in zona Moldovei.

Cea mai nouă franciză 5togo din zona de Nord-Est a țării a fost contractată de același iesean ce a pornit la drum cu prima cafenea 5togo din Iasi, Andrei Țăranu.

“ Sunt mândru că împreună cu prietena mea am reușit să aducem un element de plus valoare orasului Iași din care facem parte. Aici am crescut și aici ne-am format ca antreprenori și de aceea am decis să continuăm să îmbunătățim zona de coffee to go în orașul în care am învățat că perseverența și respectul față de comunitate sunt cheia succesului. “ Andrei Țărau

Conceptul 5togo a luat naștere atât din pasiunea și din dorința fondatorilor de a oferi cafea de calitate la un preț corect cât și în urma unor analize tehnice, de piață, prin care s-a reliefat necesitate de cafenele << to go >> datorită cererii în creștere, mai ales pe segmentul corporate și academic.

Modelul de business al cafenelelor 5togo aduce pentru prima dată în România conceptul de fix price, totodată folosind în proportie de 100% materii prime produse de către furnizori români.

Pentru că cifra 5 reprezintă elementul de structură a business-ului 5togo clienții au 5 motive să revină în una dintre cafenelele noastre: gustul, profesionalismul, rapiditatea, diversitatea și stilul de viață.

Lantul de cafenele 5 to go sa dezvoltat extrem de rapid ajungand la 25 de locatii in numai 15 luni de activitate, anuntand ca pana la sfarsitul anului vor ajunge la 40 din care 5 vor fi in orasele mari din tara.

Date de contact: Lucian Bădilă | lucian@fivetogo.ro| +40729848961

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. P

    June 12, 2016 at 4:27 pm

    “S-a dezvoltat”si “fixed price” 🙂 si ai botezat si antreprenorul, dupa citatul sau. Good luck in being taken seriously 🙂

  2. crivoi

    June 16, 2016 at 12:28 am

    Eteria lucreaza:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top