Evenimente

DIVIZIA SEXY @ Queen’s Club, 24 februarie

DIVIZIA SEXY @ Queen's Club, 4 februarieQueen’s Club va propune un nou concept de eveniment organizat impreuna cu GAZETA SPORTURILOR, evenimentul trebuia sa aiba loc pe 4 februarie dar din cauza vremii nefavorabile a fost mutat vineri 24 februarie 2012.
vineri, 24 Februarie 2012, pentru prima data in Iasi – DIVIZIA SEXY.
Suntem siguri ca ati auzit despre binecunoscutul proiect DIVIZIA SEXY.
QUEEN’s CLUB impreuna cu GAZETA SPORTURILOR va aduc la petrecere 10 finaliste ale Diviziei Sexy. Fiecare fata va reprezenta o echipa de fotbal din campionatul intern.

Acestea vor defila in lenjerie intima foarte sexy dar si in costumatii sport.

Invitatii sunt asteptati sa-si sustina favoritele avand posibilitatea sa se fotografieze si sa se distreze alaturi de acestea in Club Queen’s.

Desigur pe langa prezentarile de moda si distractia asigurata de Dj’ii locatiei invitatii la petrecere vor avea posibilitatea de a participa la diverse concursuri avand ca premii obiecte promotionale aduse de echipa Gazetei Sporturilor. (va spunem un secret – o parte dintre obiectele promotionale sunt cu autografe)

DIVIZIA SEXY @ Queen's Club, 4 februarie

Asadar, vineri 24 Februarie 2012, Queen’s Club impreuna cu Gazeta Sporturilor te asteapta la o altfel de petrecere in compania celor 10 finaliste ale Divizei Sexy.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top