Evenimente

Dj Benjamin Franklin @ Club Skin, 10 iunie

dj-skin-10-iunie-2011Vineri 10 iunie 2011 incepand cu ora 23:30, Club Skin Summer Lounge va invita la o super petrecere a Special Guest DJ Benjamin Franklin (London, UK).
Cariera lui Benjamin Franklin a luat avant in anul 2000, ca urmare a intalnirii dintre el si Carlos Campos. Cu ajutorul acestuia, Benjamin Franklin a devenit DJ-ul rezident al selectului club B*Fly de pe Champes Elysee timp de trei ani (2000-2004), perioada in care talentul sau a fost unanim recunoscut. Colaborarea sa cu Carlos Campos a generat de asemenea si productii de succes, printre care chiar primul sau mix inclus in compilatiile Joia si Bario Latino 3. Tot acum realizeaza doua productii pentru compilatia Bario Latino (Paris).

Dupa atatea succese inregistrate alaturi de studiourile George V Records, DJ Benjamin Franklin decide sa-si faca propria casa de inregistrari, creandu-si un “label” propriu – Supersound Records. Asa lanseaza in 2004 remixul lui Cee Cee Peniston “Finally”. Pana in prezent, numerosi DJi au apelat la studioul de inregistrari Supersound: Djed, Carlos Campos, Wesley Smith, Miguel si multi altii, majoritatea dintre ei rezidenti ai cluburilor celebre din Paris.

Ulterior, s-a implicat in crearea seriei Sea Lounge in Monaco si in realizarea de playlist-uri personalizate pt diverse branduri precum Etam, Naf Naf, Made in Sport etc. Cum numele sau devenea tot mai cunoscut, DJ Benjamin Franklin a inceput sa se ocupe personal de aparitiile sale publice. Astfel, muzica sa de factura house / latin house / percussion and electro house il duce in cele mai renumite cluburi internationale, precum Opium in Kiev (Ucraina), The China White in Londra (UK), Le Caf in Anvers (Belgia), Dehors (Italia), Cancun, Thailanda, Norvegia, Caraibe, Bali, Miami, Chicago etc. Colaboreaza cu nume celebre ale clubbingului ca Carl Cox la petrecerea finala din 2005 la conferinta de iarna a muzicii de la Miami, cu DJ Pedro (Miami), MC Adrian (FG DJ Radio Paris), Greg di Mano (FG DJ Radio Paris), Robbie Riviera si producatorii canadieni Eyezcream. De asemenea, este invitat sa mixeze la petrecerile private ale unor vedete ca Paris Hilton sau Camille Al Fayed.

[fblikebutton]

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top