Evenimente

Dj Kormac @ Time Out, 16 iulie

djkormactimeout2011Sambata 16 iulie incepand cu ora 22:00, Time Out situat in Bd. Carol I, nr. 4, va invita la o deosebita petrecere a carei invitat special este Dj Kormac.
Artistul este unul dintre cei mai inovativi DJi din ultima vreme, tot mai popular prin maniera in care mixeaza swing cu breakbeat, jazz si hip-hop, cu afinitati atat in zona Parov Stelar cat si in cea a turntablismului.Consacrat pe scena internationala de maniera creativa in care a integrat turntablism-ul si ritmurile electro-swing, Kormac si-a inceput timpuriu cariera de DJ, pe cand avea 17 ani si se ocupa de propria emisiune de hip-hop si drum & bass la Radio Caroline.
Anul trecut si-a lansat si albumul de debut, in paralel semnand soundtrack-urile a doua filme de lung metraj difuzate recent de televiziunile din Irlanda si regatul Marii Britanii.
Accesul la petrecere se face doar pe baza de invitatie sau bilet.
Pentru informatii si rezervari la numarul de telefon 0232 232 273.

Update 16 iulie 2011: Din nefericire invitatul serii DJ Kormac nu va mai ajunge in aceasta seara la petrecere, asadar la butoane va fi DJ Andrew Riddle, cunoscut ca fiind rezidentul petrecerilor organizate la Time Out.

[fblikebutton]

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top