Evenimente

East Romanian Bike Week 2014 @ Hamak, 20-22 iunie

East Romanian Bike Week 2014 @ Hamak, 20-22 iunieAnul acesta, în cadrul EAST ROMANIAN BIKE WEEK, Hamak pune la dispoziția participanților un meniu variat din bucătăria românească, la prețuri decente.
Locația se prezintă la standarde ridicate de curațenie (toalete și dușuri amenajate).
Pentru mașini există o parcare exterioară iar pentru motociclete una interioară, ambele supravegheate pe toată perioada festivalului.

Nu vor lipsi rachia și slana de întâmpinare și nici berea rece, concursurile specifice și concertele live de pe scena amenajată în incinta locației susținute de: Bronx, Descântec, High Voltage, Roșu si negru, Piano Drums Project, Fara zahar
Sukar Nation iar invitatul special al evenimentului va fi micul dar talentatul Andrei Cerbu.

east-romanian-bike-week-i100929

Locația EAST ROMANIAN BIKE WEEK, Hamak, pune la dispoziția participanților noul parc “Aventura” unde se pot încerca senzații tari la înălțimi de peste 15m.
Pasionații de leneveală dar mai ales de pescuit vor putea să își arunce undițele, tihniți, pe pontoanele lacului de la Hamak.

Unul din partenerii festivalului, „Terracentrum”, va fi prezent la eveniment cu un stand amenajat pentru masaj terapeutic oferit la un preț modic participanților.
Centrul „Preventis” Iași se alătură evenimentului, asigurând intervenția în caz de urgență prin amplasarea unui punct de prim ajutor și a unei ambulanțe pe perioada festivalului.

Prologul Hard Enduro ce se va desfășura Sâmbătă la ora 13 va da ocazia spectatorilor de a vedea la lucru membrii clubului sportiv X-Enduro Iași, oameni normali ce își depășesc limitele în manevrarea motocicletei iar, după ora 24, băieții sunt invitați să își clătească ochii la … Midnight Show.

Prețul biletului pentru toată perioada evenimentului va fi de 20 ron.
Cazarea se poate face la cort, în incinta locației sau la pensiunile din apropierea locației.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top