Stiri

elefant.ro a pregătit pentru 1 iunie, special pentru ieșeni, Elefant Kids – Peste 1.000 de seturi LEGO® își așteaptă cumpărătorii în magazin

elefant.ro a inaugurat  la Iași, în incinta Punctului de Livrare-Strada 14 Decembrie 1989, nr. 10, la intersectia cu B-dul Stefan cel Mare, un nou concept –  Elefant Kids. Proiectul, susținut de LEGO®, este dedicat tuturor celor ce vor să facă o bucurie copiilor, de 1 iunie și nu doar atunci.

“Elefant Kids este o zonă special amenajată în magazin, ce include peste 1.000 de seturi de construcție din serii precum LEGO® DUPLO, LEGO® Classic, LEGO® City, LEGO® Friends, LEGO® Star Wars™ sau LEGO® NINJAGO. Cumpărătorii pot achiziționa pe loc orice set de construcție, fără să mai comande online și să aștepte livrarea”, explică Anca Beloiu, Retail Manager în cadrul elefant.ro. Plata se va face cu numerar, card bancar de debit, dar și cu Card Avantaj sau card cu rate emis de Banca Transilvania.

elefant.ro

Elefant Kids face parte din noul concept de retail anunțat recent de elefant.ro care include deja Elefant Beauty, o zonă dedicată celor care doresc să cumpere parfumuri și produse cosmetice de la branduri foarte cunoscute.

“Noi toți avem nevoie la un moment dat să facem un cadou sau să cumpărăm rapid un parfum, un produs cosmetic sau o jucărie. Acest nou concept a fost lansat în urma solicitărilor pe care le-am primit chiar din partea clienților elefant.ro care nu mereu au timpul necesar să aștepte după curieri. Vrem astfel să venim mai aproape de ei și să le oferim produsele cele mai populare din catalogul nostru. Atât Elefant Kids, cât și Elefant Beauty vor fi replicate și în alte orașe din țară în cursul acestui an”, adaugă Anca Beloiu.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top