casti de copiat
Diverse

Eleganta chiar si la shopping

Cine a zis ca atunci cand mergem la cumparaturi, la serviciu sau la o simpla plimbare, nu trebuie sa fim elegante? Sunt multe doamne sau domnisoare care nu punt accent pe tinuta sau detalii atunci cand nu au o ocazie speciala. Considera ca doar femeile din showbiz au o imagine de intretinut si ca la ele nu se aplica. Nimic mai fals! Fiecare femeie este speciala si frumusetea si eleganta nu trebuie sa fie conditionata de clasa sociala din care aceasta provine. Trebuie, de fiecare data, sa acordam o atentie deosebita modului in care aratam. Nu cred ca ne dorim ca, vecina de la colt, sa spuna ceva de genul “vai, saraca, dar in ce hal arata”. Nu avem nevoie de haine scumpe, ci doar obiecte vesimentare de calitate, care sa se potriveasca siluetei. In schimb, orice outfit, fie el si unul banal, va capata un plus de valoare daca vom purta, de exemplu, o geanta shopper de calitate. Si nimic nu este mai frumos decat un astfel de accesoriu de la producatorul italian, cunoscut inintreaga lume, Ghibli.

Acesta confectioneaza, de mai bine de 40 de ani, genti, clutch-uri si alte accesorii, din piele 100% naturala. Insa, nu folseste o piele comuna, pe care o gasim in majoritatea produselor de gen. Este folosita numai piele de piton sau crocodil, provenita din Indonezia, tara cunoscuta ca unul din cei mai importanti importatori de astfel de materie prima. Nu va imaginati ca aceste genti sunt produse la scara industriala. Exista o fabrica intr-un oras relativ mic, din inima Toscanei, care se numeste Santa Croce sull’Arno, si care a facut, dintr-o afacere de familie, un mic imperiu. Gentile de la Ghibli au un aer aparte, exotic si extravagant si totusi accesibil si usor de incorporat in tinutele zilnice si nu numai.               O geanta de zi, este eleganta, incapatoare si, cu siguranta, scoate din anonimat orice femeie care o poarta. De exemplu, Geanta Shopper Piele Piton Dama Contessina este un model usor de asortat inclusiv la o pereche de jeansi. Varietatea de culori din model, o face ideala pentru a fi purtata in divesre combinati. Una din trasaturile acestei genti dar si a celorlalte produse, este ca sunt pictate manual. Este o munca titanica si tocmai in asta consta farmecul lor. Faptul ca gentile de la Ghibili sunt realizate din piele de piton, le ofera o rezistenta mult mai mare.

In Romania, se pot achizitiona de la magazinul Perloro. Este un magazin online, de unde se poate comanda, la orice ora, o geanta precum cea descrisa mai sus insa si multe alte modele. Veti beneficia de transport gratuit dar si de certificat de autenticitate. Preturile sunt accesibile insa, daca nu puteti sa achitati toti banii odata, se pot face pana la 3 rate. Asa ca nu ramaneti doar la o dorinta neimplinita de a avea un astfel de produs. Este mai mult decat simplu.

Purtand orice produs de la producatorul Ghibli, veti fi in centrul atentiei chiar si daca mergeti sa va va plimbati si, mai mult ca sigur, veti arata ca o diva.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top