Stiri

eMAG.ro Summer Crazy Days cu reduceri de pana la 40% la TOATE categoriile de produse

In aceasta perioada la eMAG.ro au loc Summer Crazy Days cu reduceri de pana la 40% la categoriile de produse precum: Telefoane, Tablete si Gadgeturi, Laptopuri, IT, Birotica si Papetarie, Televizoare, Electrocasnice, Auto si Gaming, Electrocasnice mari si Climatizare, Electrocasnice mici, Mobila si Casa, Bricolaj si Petshop, Ingrijire personala, Parfumuri si Cosmetice, Carti, Jucarii si articole pentru copii, Fashion si Sport.

Dincolo de aceste reduceri la categoriile mentionate mai sus, trebuie sa stiti ca in cadrul Summer Crazy Days mai exista doua tipuri de reduceri si anume:

1. Daca realizezi prima plata online de minim 300 Lei cu un card Mastercard, indiferent la ce banca il ai, primesti un voucher cadou de 50 Lei. Promotia este activa nu doar in cadrul campaniei ci pana pe 30 septembrie 2018. Comanda poate fi facuta atat pe web site cat si pe aplicatia de smartphone a celor de la eMAG.ro.

Voucherul de 50 Lei oferit de catre Mastercard poate fi folosit pana pe 31 octombrie 2018 cel tarziu. Singurele exceptii pentru aceasta promotie sunt produsele cumparate din categoriile: “Asigurari RCA Online”, “Asigurari de calatorie” si “Supermarket”.

2. Cumpara cu cardul eMAG.ro emis de Raiffeisen BANK si primesti pana la 10% din valoarea produselor inapoi. Cu cardul de cumparaturi eMAG de la Raiffeisen Bank, obtii produsele mult dorite si profiti de pana la 24 de rate fara dobanda la eMAG.

In plus, oricand ai nevoie, te bucuri si de:

– 0% dobanda pana la 56 de zile, plateste cu cardul, ramburseaza integral sumele utilizate pana la scadenta lunara si beneficiezi de 0% dobanda,
– Platesti oriunde in lume si ai 0% comision pe tranzactie pentru platile la comerciantii in tara si in strainatate,
– Acces in Programul Multishop de la Raiffeisen Bank, poti plati in pana la 12 rate (la Samsung 24 rate) lunare fara dobanda sau poti cumula puncte Multishop cand platesti la magazinele partenere ale bancii.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top