Evenimente

ERA Shopping Park lanseaza un Spatiu Expozitional

ERA Shopping Park lanseaza un Spatiu ExpozitionalERA Shopping Park sustine demersurile culturale si lanseaza un nou spatiu expozitional in cadrul Centrului Comercial. Acesta are o suprafata de aproximativ 60 mp si este dotat cu echipament audio video, dar si mobilier special. Accesul la Centrul de Expozitie este gratuit pentru toti vizitatorii.

Spatiul expozitional a fost lansat o data cu Expozitia de Arta Egipteana, organizata de asociatia internationala Noua Acropola, cu sedii in peste 50 de tari din intreaga lume. In cadrul evenimentului vor avea loc ateliere de pictura egipteana pe reproduceri arheologice, vizionari de filme documentare, dar si proiectii multimedia despre cultura si arta egipteana precum “Papirusul ANI. Cartea Egipteana a Mortilor” sau “Zodiacul de la Dendera”. Expozitia va fi deschisa in noul spatiul expozitional din ERA Shopping Park pana pe data de 2 octombrie.

noul-spatiu-expozitional-era-park-iasi-1

noul-spatiu-expozitional-era-park-iasi-2

noul-spatiu-expozitional-era-park-iasi-3

ERA Shopping Park are deosebita placere de a va invita sa sarbatorim impreuna lansarea noului Centrului Expozitional in cadrul Expozitiei de Arta Egipteana vineri, 30 septembrie, ora 11:00.

[fblikebutton]

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top