Evenimente

Family Olympics la Iasi pe 14 si 15 iulie

561456_392526314129372_646877031_n11Sambata si Duminica, 14-15 iulie, Gradina Publica Palas- “Family Olympics”. Acesta este o iniţiativă a celor de la Asociaţia 11even în colaborare cu Fundaţia World Vision şi va avea loc în zece oraşe din România. În Iași, competițiile Family Olympics vor avea loc pe 14 și 15 iulie, la Palas, de la ora 10:00. Primul obiectiv al “Family Olympics”, “Miscarea face bine” este acela de a susţine un program de prevenire a abandonului şcolar, iniţiat de World Vision România şi intitulat “Ghiozdanul plin cu vise”. Al doilea obiectiv este acela de a mobiliza peste 50.000 de persoane – adulţi şi copii – care să ia parte la aceste evenimente. În cadrul concursurilor sunt puse în joc peste 4000 de premii de catre Dolce Sport.

Evenimentul are loc la Iasi in perioada 14 – 15 iulie 2012 la Palas si cuprinde urmatoarele probe:

Stafeta in saci
Aceasta competitie presupune 4 grupuri de 10 persoane fiecare, grupuri care sunt constituite atat din adulti cat si din copii. Fiecare participant trebuie sa intre in sac si sa parcurga o distanta urmand sa revina pe acelasi traseu si sa predea sacul urmatorului concurent. Castiga echipa in care ultimul concurent din stafeta ajunge primul la sosire. Concursul se va desfasura in sistem competitie, urmand ca din cele 4 grupuri unul sa fie castigator.

Badminton pentru familii
Acest turneu de badminton presupune inscrierea a 8 echipe formate din 2 persoane (obligatoriu 1 adult si 1 copil) in fiecare calup. Se joaca in sistem competitie: din cele 8 echipe raman 4, apoi 2 care joaca finala si exista o singura echipa castigatoare in fiecare calup. In fiecare joc castiga echipa care ajunge prima la 10 puncte. Fiecare punct se obtine in momentul in care fluturasul de badminton cade in terenul advers sau echipa adversa il expediaza in afara terenului.

Fotbal– target pt familii
Acest turneu de fotbal-target presupune inscrierea a 8 echipe formate din 2 persoane (obligatoriu 1 adult si 1 copil) in fiecare calup. Se joaca in sistem competitie: din cele 8 echipe raman 4, apoi 2 care joaca finala si exista o singura echipa castigatoare in fiecare calup. Fiecare membru al unei echipe are dreptul la 3 suturi la poarta. Aceasta este acoperita cu o panza cu 3 gauri de marimi diferite care reprezinta punctaje diferite. In fiecare joc castiga echipa care acumuleaza cele mai multe puncte dupa 6 suturi la poarta. In caz de egalitate se joaca in continuare pana o echipa puncteaza mai mult decat echipa adversa.

Ski race pt familii
Aceasta competitie amuzanta presupune inscrierea a 4 echipe fomate din 6 persoane. Se joaca in sistem competitie: din cele 4 echipe 2 care joaca finala si exista o singura echipa castigatoare. Cei 6 membri ai unei echipe se pozitioneaza pe niste schiuri special create, urmand sa incerce sa se coordoneze si sa parcurga o distanta intre doua puncte. Castiga echipa care reuseste sa ajunga la linia de sosisre prima.

Lista poate ontinua dar mai bine va documentati direct de pe pagina oficiala a evenimentului unde va puteti si inscrie: http://www.familyolympics.ro/inscrieri/

561456_392526314129372_646877031_n

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top