Evenimente

Fashion Show by Alin Galatescu si concert Tudor Chirila & Vama @ Palas Mall, 7 martie

În săptămâna dedicată femeilor, Palas Mall le răsfaţă pe doamne şi domnişoare cu un fashion show semnat de stilistul Alin Gălăţescu, un concert aparte Tudor Chirilă şi trupa Vama, dar şi cu premii de alint.
Joi, 7 martie 2013, de la ora 19.00, în Atriumul Palas Mall va fi o explozie de culori şi ritmuri care vor aduce aerul primăverii printre clienţi. Spring Fashion Show va cuprinde prezentări de modă cu noile colecţii ale brandurilor din Palas Mall: Seroussi, D’S Damat, Nissa, New Look, Motivi, Lee Cooper, Tom Tailor, LC Waikiki, Serena, Boutique Monique, Il Passo, Humanic şi Stacatto. Modelele vor defila pe podiumul din piaţeta centrală în ţinute selectate de invitatul special, Alin Gălăţescu. Astfel, cunoscutul stilist va oferi lecţii de fashion cu piese vestimentare şi accesorii în tendinţe, pe care fiecare client le poate găsi în magazinele Palas Mall.

Palas Mall a pregătit şi un cadou muzical pentru femei. Atmosfera din piaţeta centrală va fi animată de cele mai frumoase melodii de dragoste cântate de Tudor Chirilă şi trupa Vama.

Cadourile dedicate femeilor continuă până pe 10 martie, în cadrul campaniei „Poartă un diamant de ziua ta!”. Clientele care fac cumpărături de minimum 150 de lei din magazinele Palas Mall au şansa de a câştiga, zilnic, prin tragere la sorţi, unul din cele 10 inele cu diamant de la brandul de bijuterii Garel Paris. În plus, în fiecare zi, primii 200 de clienţi care depăşesc acest cuantum câştigă un premiu instant la caruselul cadourilor: brăţări cu argint şi pietre Swarovski, cosmetice Yves Rocher şi Avon, bijuterii unicat, sesiuni de înfrumuseţare Dermoestetique, vouchere de cumpărături şi podoabe Millefiori.

Palas Mall a răsplătit şi fanii paginii de Facebook, în cadrul concursului „Passion for Fashion”. Astfel, trei prieteni Palas din reţeaua socială au câştigat sesiuni de cumpărături în compania stilistului Alin Gălăţescu.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: "Iron Man" Oncescu ii invata pe ieseni sa isi masoare puterile @ Palas Mall, 9 si 10 martie | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top