Evenimente

Copii, haideți în Jungla Distracției!

Devenit deja o tradiție pentru Centrul Comercial Felicia, anul acesta am organizat orășelul copiiilor, cu o tematică nouă, plină de curiozități și aventuri pentru cei mici.

Jungla Distracției își deschide porțile weekendul acesta, cu petrecerea de sâmbătă și duminică, care se va desfășura între orele 9:30 și 11:00. Orășelul este deschis pentru copii zilnic, între 14 iulie și 12 august, orele 09:00 – 20:00 și am pregătit tot felul de activități distractive.

Intrarea este gratuită!

Petrecerea de deschidere a orășelului

  • 14 – 15 iulie: orele 09:30 – 11:00
  • Activități: probe de concurs lansate de aventurierul Indiana Jones, dans cu prietenii Panda și Tigruț;
  • Premii: toți copiii vor primi șepci personalizate, pistoale cu apă, baloane și diplome.

Activități zilnice în Jungla Distracției

În perioada 16 iulie – 10 august, în fiecare zi, în cursul săptămânii, începând la ora 18:00 și până la ora 19:00, copiii pot participa:

  • De luni până miercuri: la concursuri de karturi, în care copiii fac o cursa cu kartul și la final, toți primesc câte o înghețată de la Betty Ice. Primii 10 participanți, care au cel mai bun scor de timp la cursele cu karturi, vor fi premiați cu: ghiozdane personalizate, palete pentru plajă sau un premiu surpriză. Pe 12 august, la petrecerea de închidere a orășelului de la Felicia, vor fi premiați cei mai mari aventurieri din Jungla Distracției, care vor obține cel puțin 3 ștampile pe permisul de conducere karturi. Premiile constau în smart watchuri de la Noriel.

*un copil primește o ștampilă, dacă a ieșit pe primul loc la concursurile de karturi.

 

  • Joia și vinerea: la cursurile de dans, în care instructorii de la Imperial Dance School, vor învăța copiii pași de dans modern simpli și ușor de făcut. La final, copiii primesc câte o înghețată și o surpriză dulce.

Activități de weekend –  ateliere creative

În weekendurile între 21 iulie și 5 august, în Jungla Distracției, se vor desfășura ateliere creative, între orele 09:30 și 11:00, astfel:

  • În fiecare sâmbătă: atelier de creație măști, alături de mascota Panda;
  • În fiecare duminică: atelier de pictat animale, pe forme de ipsos, cu magneți, alături de amicul nostru din junglă, Tigruț.

Câștigă 12 x Tablete Kid Pad

Toți părinții care întră în Jungla Distracției, pot câștiga pentru cei mici, o tabletă Kip Pad, de la Noriel, prin depunerea talonului de tombolă la centrul Cromatic, situat în fața magazinelor Takko și Deichmann. Extragerea se face săptămânal și se acordă câte 3 tablete, pe săptămână.

Participarea la activitățile din Jungla Distracției este gratuită, în baza înscrierii pe loc a părinților.

 

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top