Stiri

Felicia nu repară drumuri, Felicia dă premii!

Felicia nu repară drumuri, Felicia dă premii!
Pe fondul lucrărilor de reamenajare a infrastructurii rutiere din zona Baza 3, Centrul Comercial Felicia îi invită pe ieşeni să facă haz de necaz şi să se bucure de o nouă campanie aflată acum în derulare: “Felicia nu repară drumuri, Felicia dă premii!”. Cu siguranţă această campanie va reusi să aducă zâmbetul pe buze tuturor celor care aleg Centrul Comercial Felicia pentru a face cumpărături, deoarece aceştia vor primi garantat un premiu!

Un premiu garantat pentru orice cumpărătură
Astfel, în perioada 13 – 26 martie, toți clenţii care ajung la Felicia primesc un premiu garantat la orice cumpărătură. Premiul poate fi ridicat pe baza bonului de cumpărături de la Centrul Cromatic (situat pe culoarul din mijloc, în zona magazinelor Takko – Deichmann). Mai multe detalii despre campanie puteți citi aici.

Decontarea transportului în comun
Veştile bune de la Felicia nu se opresc aici! Pe lângă aceste premii garantate, până pe 22 martie, clienții care vin la Centrul Comercial Felicia cu transportul în comun RATP și fac cumpărături de minim 50 Ron, beneficiază de decontarea transportului prin intermediul unui tichet RATP cu 2 călătorii. Mai multe detalii despre această campanie găsiți aici.

Cu un drum la Felicia găsești tot ce ai nevoie pentru familia ta
Aşadar, ieşenii sunt așteptaţi la Felicia pentru a se bucura de toate premiile puse în joc! Dincolo de premii, aceştia vor găsi aici tot ceea ce au nevoie pentru ei și familia lor: hypermarketul Carrefour, magazine cu articole home & deco, electronice și electrocasnice, frumusețe și sănătate, servicii, îmbrăcăminte și încălțăminte precum și  spațiu de joacă pentru cei mici.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top