casti de copiat
Diverse

Ferestre și uși din lemn stratificat

Producerea tamplariei de ferestre si usi din lemn stratificat se face respectand principiile de baza pentru un astfel de domeniu. De fapt, putem spune că punctul  puternic în ceea ce privește lemnul stratificat este pasiunea și experiența delucru cu aceste sisteme, de-a lungul anilor.

Despre lucrul cu lemn se poate spune că poate fi folosit în construcția de ferestre și uși numai dacă cunoașteti în detaliu toate aspectele legate de stabilitate, metodologia de producție, selecția, finisarea, alegerea accesoriilor, cu alte cuvinte, efectele pot fi dezastruoase pentru client dacă nu țineți cont de o serie de probleme importante în ceea ce privește recomandarea, fabricarea și instalarea tamplariei din lemn stratificat.

În schimb, opțiunea pentru un astfel de sistem de tamplarie bine executat, poate asigura o satisfacție deplină și de lungă durată asupra deciziei.

Caracteristici:

-Profil de lemn stratificat triplu prelucrat la rata standard de stejar sau pin. La cerere se pot oferi si alte tipuri disponibile pe piata din Romania (merbau, eucalipt, larice, pin nordic, wenge etc.)

-Secțiunea 68 mm x 83 mm pentru ferestre și 68 mm x 110 mm pentru uși. Ușile exterioare au un profil dublu în partea inferioară a ramei, care asigură rezistență la deschiderile mari (lățimea 1000-1250 mm pe pliu).

-Umiditatea lemnului stratificat de la 8% la 12 maxim la timpul de prelucrare;

-Coeficient termic 0,4 W / m 2 K pentru profile de lemn moale și 0,55 W / m 2 K pentru profile din lemn de esență tare;

-EPDM garnituri pentru etanșeitate, garniturile sunt interschimbabile, astfel încât să puteți înlocui manual cu ușurință;

-Muchia de picurare din aluminiu vopsită în câmp electrostatic pentru a proteja fundul cadrului și scurgerea apei în exterior, prevăzută cu capace de cauciuc pentru etanșarea capetelor de înlocuire;

-Geam termoizolant 4-16-4, low-e, Solar4S + argon, sticlă laminată, modele reflexive, mat sau diferite;

-Pe ferestrele din lemn stratificat se pot monta geamuri triple cu grosimea de pana la 44 mm (4-12-4-12-4).

-Protecție împotriva apei, a razelor ultraviolete și a fenomenului de îngheț-dezgheț prin tratarea lemnului cu vopsea pe bază de apă special concepută pentru funcționarea din exterior.

-Structura elastica a vopselei care permite respiratia lemnului si creste semnificativ durata de viata; Se poate repara cu ușurință după 10 ani folosind kitul de întreținere al vopselei sau orice vopsea pe bază de apă de la comerț

-Vopsea care utilizează amestec de aer cu pompă, care asigură o uniformitate a vopselei și o garanție suplimentară acoperită cu o grosime de 250 de microni.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top