rent a car iasi iasi
Afaceri Iasi

Gala Mediului de Afaceri 2016 – Topul Firmelor din Judetul Iasi

Gala Mediului de Afaceri 2016 - Topul Firmelor din Judetul Iasi

Camera de Comert si Industrie Iasi organizeaza pe 18 noiembrie 2016, “Gala Mediului de Afaceri 2016 – Topul Firmelor din Judetul Iasi“. Evenimentul are loc la ora 18:00 la Hotel International in Sala Magnum.

Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi felicită toate companiile ieşene care au reuşit performanţa de a se clasa în Topul Firmelor din Judeţul Iaşi, Ediţia 2016 şi vă adresează invitaţia de a participa la Gala Mediului de Afaceri, dedicată cuvenitei recunoaşteri publice a acestei performanţe de excepţie!

Gala Mediului de Afaceri se adresează antreprenorilor şi managerilor la nivel de top şi este organizată la data de 18.11.2016, cu începere de la ora 18.00, în cadrul distins oferit de Sala Magnum a Hotelului Internaţional Iaşi, Ansamblul Palas. Gala Medului de Afaceri va cuprinde Festivitatea de premiere, cu decernarea de trofee şi diplome, lansarea oficială a Catalogului de Top precum şi Dineul de gală, cu bucate alese şi momente artistice de calitate.

Clasamentul de Top, cel mai important şi cuprinzător clasament al comunităţii de afaceri, a fost realizat după o metodologie complexă, unitară la nivelul Sistemului Camerelor de Comerţ din România, în baza indicatorilor financiari ai companiilor. Aveţi posibilitatea de a verifica şi analiza performanţa şi ierarhia a celor 2.500 de firme ieşene situate pe locurile 1-10, pe domenii de activitate şi clase de mărime, accesând varianta on-line: www.cciasi.ro/top

Catalogul Anual cuprinde clasamentul firmelor, precum şi datele de identificare şi contact ale acestora. Catalogul va fi tipărit în română şi engleză în peste 1.000 de exemplare şi va fi distribuit timp de un an pe multiple canale – delegaţii de afaceri străine, firme româneşti, autorităţi publice centrale şi locale, secţiile comerciale ale ambasadelor. Catalogul constituie o excelentă oportunitate de promovare a companiilor inclusiv prin inserturile publicitare, atât în varianta tipărită, cât şi în varianta electronică.

Talonul de confirmare vă oferă posibilităţi multiple: participare la Gala Mediului de afaceri, asociere de imagine şi promovare în cadrul evenimentului, precum şi publicitate în cuprinsul catalogului: http://www.cciasi.ro/Gala_Mediului_de_Afaceri.htm

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top