Evenimente

GALERIE FOTO: Dinozaurii T-Rex, Mamut, Velociraptor și alte 23 de exemplare animatronice în mărime naturală pot fi vizitate la Palas

Sunt uriași, fioroși, din era mezozoică și sunt prezenți în Palas până pe 19 iunie 2022. Expoziția care cuprinde 26 de exemplare în mărime naturală a celor mai impresionanți dinozauri aduce în ansamblul Palas, pe lângă atmosfera inedită, surprize pentru cei mici: magazin de suveniruri și mașinuțe sub formă de dinozauri.

Parcul Palas va fi sub stăpânirea unei mame T-rex de 13 metri lungime și a puiului ei care tocmai ce iese din ou, scenă perfectă pentru o sesiune foto. În aceiași zonă, Mamut Mama și Mamut Baby îi așteaptă pe copii. Tot în parc, cei mici vor putea să îi vadă pe TurtleTreeCeratosaurusSpinosaurus sau HypacrosaurusDinozaurii sunt animatronici, adică interacționează cu publicul prin mișcări ale membrelor superioare, clipesc și deschid și închid gura, totul cu sunete sincronizate.

În parc, este instalat și un magazin cu suveniruri tematice, dar și mașinuțe sub formă de dinozauri, pe care cei mici le pot folosi pentru a face o plimbare prin „savana invadată”.

Nici Atriumul nu a scăpat de întoarcerea dinozaurilor. Un Velociraptor este pregătit pentru a-i distra pe cei mici prin abilitatea sa de a se balansa și mișcările impresionante ale corpului. Stegosaurus are 6 metri lungime și va fi prezent în Palas, alături de Stegosaurus babySpecimenele vor interacționa cu vizitatorii prin mișcări și sunete impresionanteSesiunile foto vor continua și în Atrium, unde pasionații se vor distra la photo-corner-ul tematic, cu ouă de dinozaur.  Pterosaur va zbura deasupra tuturor, dând energic din aripi, iar Pterosaur se va pregăti să își ia zborul din clipă în clipă. stiri pascani

În foodcourt un alt Velociraptor îi așteaptă pe copii pentru sesiuni de distracție.

Piațeta Teatrului Luceafărul va fi casă pentru alte patru specii de dinozaur. Therizinosaurus baby are trei metri lungime și „va prinde viață” în cadrul expoziției Lumea Dinozaurilor.

Vino în „Lumea Dinozaurilor”, la Palas!

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top