Evenimente

Golden Runner – Competitie nationala de Ciclism la Iasi, 15-16 iunie

Golden Runner – Road Grand Prix este o competiţie itinerantă ce se adresează atât amatorilor, cât şi profesioniştilor cu vârsta de peste 17 ani şi este compusă din două manşe. Sâmbătă, pe 15 iunie, de la ora 10, participanţii sunt aşteptaţi la proba de MountainBike, cu traseul Bârnova – Dobrovăţ – Slobozia – Dobrovăţ – Bârnova, iar pe 16 iunie, de la 10 la 13, pasionaţii de ciclism se vor întrece la proba de şosea. Aceasta va fi lansată în premieră pe bulevardul Copou, la Stadionul Municipal (cu traseul Stadionul “Emil Alexandrescu” – str. Toma Cozma – str. Nicolae Istrate – str. Titu Maiorescu – bdul Copou – Stadionul Emil Alexandrescu).

Pentru fiecare probă există cinci categorii de vârstă şi cinci, respectiv nouă categorii de premii. Participanţilor care vor ajunge primii la linia de finish li se vor acorda premii constând în bani şi produse în valoare de peste 14.000 lei. Pe lângă premii, bicicliştii vor avea parte de concursuri lansate de Decathlon şi multe alte surprize. Organizatorii aşteaptă ca la proba de şosea să se înscrie peste 100 de participanţi din toată ţara. Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor oficiali: Primăria Iaşi, Consiliul Judeţean, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

Toate informatiile si noutatile despre Golden Runner – Road Grand Prix le găsiţi pe site-ul www.goldenrunner.ro si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/runner.golden.7.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top