Evenimente

Grasu XXL si Maximilian @ Club Skye, 28 februarie

grasu_xxl_maximilian_skye_iasiUPDATE: concertul de diseara de la Iasi a fost de asemenea anulat deoarece firma “69% pur” care i-a contactat pentru aceste concerte nu si-a respectat clauzele si are probleme de ordin financiar, nefiind in stare sa-i plateasca. Grasu XXL si Maximilian inca sunt in aceste momente la Piatra Neamt si isi cer scuze pentru fanii care asteptau aceste concerte si cumparasera deja bilete.
In seara de duminica 28 februarie 2010, Club Skye din Bulevardul Carol numarul 48, are ca invitati speciali pe Grasu XXL si Maximilian ce vor concerta live, alaturi de cei doi grei ai hip – hopului romanesc mai vine si Dj OldSkull.
Intrarea se face pe baza de bilet, ce costa 15 LEI si pot fi achizitionate de la intrarea in club incepand cu ora 21:00.
Acest eveniment face parte dintr-un tur national al celor doi artisti. In scurt timp Grasu XXL impreuna cu Guess Who vor lansa un nou videoclip.
Informatii si rezervari la 0731 773 344 si 0731 773 388.

grasu_xxl_maximilian_skye_iasi

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. iasi4u

    February 28, 2010 at 2:02 pm

    UPDATE: concertul de diseara de la Iasi a fost de asemenea anulat deoarece firma “69% pur” care i-a contactat pentru aceste concerte nu si-a respectat clauzele si are probleme de ordin financiar, nefiind in stare sa-i plateasca. Grasu XXL si Maximilian inca sunt in aceste momente la Piatra Neamt si isi cer scuze pentru fanii care asteptau aceste concerte si cumparasera deja bilete. Va rog anuntati mai departe acest lucru pe cat posibil.

  2. Pingback: uberVU - social comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top