Stiri

Hai la masă cu EatyGo!

Dacă nu ai aflat încă de EatyGo, atunci mai mult ca sigur acest articol îți va face ziua mai bună. S-a lansat EatyGo, aplicația care îți aduce la un loc cele mai tari restaurante din țară pentru ca tu să fii mereu la curent cu ultimele oferte, dar și să poți face rezervare online oricând, exact acolo unde îți dorești.

Gata cu zilele când intrai într-un restaurant cu gândul să găsești o masă liberă și să comanzi ce-o fi. Acum că informația este în mâinile tale, mănânci ce-ți place, unde îți place și când îți place. EatyGo este prima aplicație completă de rezervări online și comenzi cu ajutorul căreia de acum înainte mergi la sigur la masă.

Ți-e poftă de un mic dejun ca la englezi? Un brunch cum ai văzut doar în filme? Un prânz care să-ți redea energia după o dimineață plină? Sau pur și simplu cauți un loc romantic pentru o cină în doi la care nu doar compania, ci și mâncarea contează? Pentru toate aceste întrebări, răspunsul este unul singur: EatyGo. Încearc-o și tu și ai tot ce-ți trebuie pentru masa perfectă!

Cum se utilizează EatyGo?

Dacă ai un telefon mobil cu acces la internet și sistem de operare Android sau iOS, tot ce trebuie să faci pentru a putea folosi aplicația EatyGo este s-o cauți și s-o descarci de pe Google Play sau Apple Store și să te bucuri de tot ce are ea de oferit.

Restaurantele, barurile și cafenelele înscrise în această aplicație oferă frecvent discount-uri generoase și astfel te poți bucura de o masă în oraș mai ieftină cu până la 50% decât ai fi plătit altfel.

De ce să folosești o aplicație online pentru rezervările la masă?

#1 Pentru că adori scurtăturile

Să pui mâna pe telefon și să faci o rezervare la restaurant în mod tradițional rămâne în continuare o opțiune! Dar în momentele în care nu poți vorbi cu voce tare, vrei să-i faci o surpriză jumătății care se află chiar lângă tine, sau pur și simplu preferi să sari peste formulele de politețe obligatorii în limbajul verbal și să treci direct la acțiune, cu EatyGo e mai simplu!

#2 Pentru că îți place să economisești

Poate că nu întotdeauna ai un buget nelimitat pentru masă. Așa că de ce să nu profiți de oferte dacă ele chiar există? Analiza prețurilor promoționale ale fiecărui restaurant în parte este acum posibilă prin intermediul EatyGo cu care afli unde se mănâncă bine și cu bani puțini.

#3 Pentru că tu mergi doar la sigur

Deși se întâmplă oricui, nimănui nu-i place să sune sau să ajungă la un restaurant și să i se spună că nu mai sunt locuri. Chiar dacă există și alte variante, o astfel de situație îți afectează într-o oarecare măsură moralul. Însă cu EatyGo, de acum încolo, nu mai este nevoie să accepți vreun refuz. Prin această aplicație localurile își gestionează în permanență locurile disponibile și astfel tu știi în orice moment unde poți să faci rezervare și să mergi la sigur.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top