Fashion

Handmade Fashion in Iasi: TLadyDi Conception

Handmade Fashion in Iasi: TladyDi ConceptionTLadyDi Conception este situat pe strada Bărboi nr. 8 din Iasi si este un atelier de creatie handemade, se executa haine la comanda pentru toate categoriile de clienti, folosind materiale de calitate si croieli fine.
Firma are o experienta in domeniu de peste 17 ani si peste 11 prezentari de colectii la importante evenimente iesene, cu manechine de marimi ideale, insa 2 colectii din anii 2004 si 2005 au vizat prezentarea in viziune proprie a imbracamintei femeii actuale, obisnuite, cu marimi naturale ce se vrea a fi mai frumoasa si mai atragatoare.
În atelierul nostru de creaţie, cu personalul nostru de specialitate, putem confecţiona pentru doamnele şi domnişoarele care doresc sa fie distinse, îmbrăcate elegant, dar nu extravagant:
– ţinute casual;
– ţinute de ocazii (nunţi, recepţii, cockteiluri);
– asortarea pantofilor cu îmbrăcămintea creată;
– consilierea dumneavoastră privind modul de asigurare a ţinutei cu evenimentul la care participaţi.
La toate acestea se adaugă executarea de accesorii îmbrăcăminte.
De asemenea, la comandă, se pot executa diverse obiecte de decoraţiune interioară

SC TLadyDi Conception SRL
Haine Handmade la comanda
Strada Bărboi nr. 8 , Iasi
Tel: 0232/211.606
Mobil: 0757/809.872, 0746/700.952
eMail: t.ladydi@gmail.com

[fblikebutton]

A fost un inceput.. ca toate inceputurile, dar sper fără sfârşit, cu toate că evoluţia firmei se poate numi o veşnică renaştere din cenuşă. Acum, în această formulă, simt că e altceva. Sufletul , coordonatorul, şeful, executantul, decoratorul, croitorul, culegătorul de succese am fost timp de 17 ani.
Chiar dacă echipa a suferit o perpetuă reînoire, aş putea da o explicaţie acestei evoluţii… mă pricep mai puţin să fiu şefa cu megafonul, imi place conceptul, îmi place să zămislesc cu mâinile mele din nimic, eu sa fiu cea care creează, nu numai pe hârtii, ci şi în realitate. Îmi place copacul şi piatra, îmi place cerul şi Everestul, îmi place să ştiu că există Groapa Marianelor şi-mi place marea.

img_7992

Am nişte coordonate ideale pentru a potrivi criza de faţă. Contrastul născut din existenţa variată şi variabilă nu face decât sa ne orientăm mai bine pe drumul trasat de instinct, oricât ne-am preface să nu băgăm de seamă că există un Guvernator, nu terminăm decâ prin a recunoaşte că mare este Dumnezeu.
Am avut 11 prezentări de colecţii la multe din evenimentele ieşene, cu manechine de mărimi ideale, însă 2 colecţii din anii 2004, 2005 au vizat prezentarea în viziune proprie a îmbrăcămintei femeii actuale, obişnuite, cu mărimi naturale ce se vrea a fi mai frumoasă şi mai atrăgătoare.

A urmat o pauză în viaţa ieşeană, fiind plecată în Bucureşti, unde am înfiinţat un atelier şi magazin propriu timp de 5 ani, însă, fiind peste toate mamă a trei copii, am fost oarecum “obligată” să renunţ la afacerea din capitală şi sa mă întorc lângă familie întrucât nimic nu compensa timpul pierdut în care trebuia să le fiu aproape.
A urmat o grea revenire şi o grea acomodare. Am refăcut firma, am reorganizat echipa, am pus şef şi peste mine, pentru a mă şti cât mai organizată. Aş vrea tot timpul să pictez, să creez orice, dar vremurile sunt de aşa natură încât scopul nostru este să ajungem să facem numai ce trebuie, cât trebuie, cum trebuie pentru ca succesul firmei noastre să fie remarcabil.

img_8163

Sunt alături de băiatul meu Tiberiu, care este director pe probleme de marketing şi de doamna ing. Popa C. în rol administrator, persoane pe care trebuie să mă bazez şi sper să fie o combinaţie de succes.
Deci, ce a fost mai puţin contează… mă cunoaşte destulă lume şi cu bune şi cu rele, dar propunerea mea este să aveţi încredere în noi, suntem consacraţi, creăm ţinute personalizate şi intrăm în sufletul dumneavoastră pentru a vă contura personalitatea şi prin îmbrăcăminte într-un ambient ideal pentru a vă simţi bine.

SC TLadyDi Conception SRL
Haine Handmade la comanda
Strada Bărboi nr. 8 , Iasi
Tel: 0232/211.606
Mobil: 0757/809.872, 0746/700.952
eMail: t.ladydi@gmail.com

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top