Evenimente

Hanul Timisoreana la Iasi, 14 – 21 iulie

Hanul Timisoreana la Iasi, 14 - 21 iulie
De pe 14 pe 21 iulie, Hangiul Priceput şi Hangiţa Dichisită te aşteaptă la Hanul Timişoreana din faţa Palatului Culturii!
Într-o atmosferă de voie bună, începând cu ora 13 până seara la ora 22 vei găsi bucate alese şi bere proaspătă. Iar jocurile te vor face să nu uiţi prea uşor timpul petrecut la Hanul Timişoreana!

Iar cum berea rece se savurează cel mai bine pe acorduri muzicale, ţi-am pregătit în fiecare seară un program special. Fie că e vorba de muzică germană, de cover-uri sau de formaţii consacrate, serile cu muzică live vor încânta oaspeţii de la Han.

Sâmbătă, 14 iulie, vom cinsti primele halbe de bere proaspătă din butoaiele Timişoreana împreună cu Leo Iorga şi Pacifica!
Duminică, 15 iulie, voia bună continuă cu tinerii menestrei de la trupa Crossover, care vor încânta oaspeţii de la han cu muzică bună pe placul tuturor.
Luni, 16 iulie, continuăm să ne distrăm cu Crossover.
Marti, 17 iulie, este o zi ce sigur va aduce şi mai multă bere şi bunătăţuri alese de la hangii, iar la final o muzică bună, cover-uri cu trupa The Sixteens.
Miercuri, 18 iulie, nu uităm cum e să te distrezi pe muzică bună cu bere de tradiţie nefiltrată de la Timişoreana şi trupa The Sixteens.
Joi, 19 iulie, aducem spiritul tradiţional german şi în Iaşi, cu muzică germană, ca pe vremuri.
Vineri, 20 iulie, penultima zi a petrecerii, înseamnă şi mai multă muzică germană, ca să nu uitaţi prea uşor vremurile petrecute la Han.
Sâmbătă, 21 iulie, încheiem zilele de sărbătoare cu Mărgineanu şi multă bere straşnică Timişoreana!.

Zilnic, concursuri şi muzică pe care toată lumea o ştie! În fiecare după amiază, de la ora 17, în Han vor răsuna corzi de chitară şi de vioară!

Facebook Comments

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Hanul Timisoreana a poposit la Iasi | Bogdan Alupoaie's Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top