Buna Ziua Iasi

Hartia si igiena merg mana in mana

Igiena este importanta, cu atat mai mult cu cat traversam o perioada deloc placut din istoria omenirii. Desi ne spalam si inainte destul de des, acum trebuie sa avem mult mai multa grija despre felul in care ne curatam mainile. Desigur, pentru igiena corespunzatoare, apa si sapunul nu trebuie sa lipseasca. Insa, pe lanaga apa si sapun, mai exista ceva care face parte din procesul de igiena si care este adesea subestiamt. Este vorba despre produse hartie de unica folosinta, pe care ar trebui sa le folosim cat de des.

Unul din magazinele pe care le recomandam pentru comercializarea acestor produse de hartie si a altor produse pentru igienizare, este sanito.ro. Acest furnizor este extrem de apreciat pentru profesionalismul si experienta sa de peste15 ani. Putem afirma ca la ora actuala are mai mult de 5000 de clienti. Acestia sunt multumiti de produsele comercializate de sanito.ro. Magazinul mai pune la dispozitia clientilor si o echipa de oameni special instruiti, care pot sfatui pe oricine in legatura cu produsele indicate, in functie de tipul de utilizare pe care il doresc. Produsele prezinta garantie si ofera un raport pret calitate foarte convenabil.

Produsele comercializate de sanito.ro sunt recomandate atat pentru profesionistii din industria alimentara, sanitara si din alte domenii, dar si pentru clientii casnici. Pe langa produse de igienizare si dezinfectare, magazinul ofera si o gama versatila de prosoape pliate sau alte produse de hartie. Ele sunt folosite atat pentru igiena de acasa, cat si pentru domenii precum cel sanitar sau pentru centrele de infrumusetare. Astfel, clinicile si spitalele se aprovizioneaza adesea cu role medicale speciale. Un astfel de produs este Rola de prosop matic verde derulare industriala, 2 pliuri, 150m, Tork. Hartia din aceste role este foarte fina, absorbanta si foarte rezistenta. Fiind un numar mare de servetele pe rola, totul este economic. Produsul se vinde doar la bax, iar un bax are 6 bucati. Pentru o astfel de rola este necesar un Dispenser prosop matic Tork sau un Dispenser matic cu senzor aluminiu Tork.

Recomandam in special Tork pentru ca este unul din cele mai cunoscute branduri la nivel mondial. Produsele Tork sunt cunoscute pentru eficienta lor si rezultatele pe care le ofera.Tork are pe langa prosoape de hartie si dispensere, sapunuri, dezinfectanti si detergenti de calitate superioara. Folosite in toate domeniile unde exista risc de contaminare sau unde este un trafic intens. Sunt produse folosite in toate domeniile unde exista risc de contaminare sau unde este un trafic intens. Acestea previn sau micsoreaza gradul de raspandire al maladiilor. Dezinfectantii nu se folosesc cu apa, insa au capacitatea de a distruge 99,9 dintre bacterii. In plus, formula acestor dezinfectanti speciali de la Tork nu usuca pielea. Sunt recomandati in tot felul de clinici sau unitati sanitare (chiar si cele veterinare), dar si in alte domenii precum cel alimentar, gradinitie, scoli, spatii publice, in general.

Fie ca achizitionezi role medicale, prosoape pliate, dezinfectanti, dispensere sau alte produse de gen, vei observa ca sanito.ro ofera doar produse de calitate foarte buna, iar preturile sunt cu adevarat atractive si competitive. Iar tu te vei asigura ca pastrezi o igiena de top.

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top