Evenimente

Holi Festival Romania Tour Iasi 2014 – ANULAT!

Holi Festival Romania Tour Iasi 2014 - ANULAT!Evenimentul Holi Festival Tour Romania 2014 de la Iasi se anuleaza.
Din cauza vanzarii reduse a biletelor suntem nevoiti sa anulam evenimentul. Frumusetea exploziei de culoare isi are farmecul doar cu un numar mare de oameni asa cum s-a intamplat la Timisoara si Cluj unde miile de participanti s-au bucurat din plin de atmosfera unica a muzicii si culorilor.
Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro si doresc sa renunte la acestea si sa recupereze contravaloarea biletelor achizitionate (fara taxele de curierat sau de transfer bancar – conform conditiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro) o vor putea face la casieria sau sediul www.bilete.ro (Bucuresti) prezentand biletele achizitionate si codul comenzii de bilete.

Persoanele care sunt in imposibilitatea de a ajunge la casieria sau sediul bilete.ro pot trimite biletele prin curier la sediul Bilete.ro contravaloarea biletelor returnandu-se in contul indicat de persoana care a achizitionat biletele.

Biletele Holi Iasi au valabilitate pentru oricare din evenimentele Holi care urmeaza in Romania! Mai multe informatii despre evenimente pe www.holi-romania.com

Va multumim pentru intelegere si vom reveni ulterior cu noi informatii legat de noua data a evenimentului.

Echipa Holi Festival Romania Tour 2014

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top