Hoteluri / Pensiuni

Hotel Capitol

Hotel Capitol Iasi

Adresa: la 2000m de capatul CUG.
Tel: 0232 264 264, 0755 083 653.
Web: www.eventsbycapitol.ro

Dotari: Sauna, SPA, piscina, sala de conferinte, terenul de sport, sunt cateva din serviciile noastre pe care vrem sa le impartasim cu dumneavoastra si pe care le meritati din plin ca fiind clientii nostri.

Restaurant MonaLisa
Provenit din italianul ,,barocco” , țara unde de altfel a și apărut stilul baroc, care însemna inițial o perlă neasemuit de frumoasă, restaurantul Monalisa poate fi numit perla restaurantelor din Iași.

Precum portretul Lisei Gherardini, soția lui Francesco del Giocondo, cunoscut sub numele de Mona Lisa, cel mai frumos portret realizat vreodată, restaurantul Monalisa este o frumusețe și de un refinament unic. Subliniem linii fine în decorul elegant și artistic prin culoarea dominantă: albul pur. Desprins, parcă, dintr-o piesă de Molière, acest decor vă va face să vă simțiți ca niște adevărați artiști, iar lemnul masiv alb patinat cu auriu, vine să completeze nota de eleganță.
Capacitatea minimă a restaurantului este de 150 de persoane, iar cea maximă, 350 de persoane. Fiecare stâlp este decorat cu lumini ambientale de diferite culori, gata să se aprindă la dorințele voastră, după preferințe.

Restaurant DaVinci si Capitol Garden

Restaurantul Da Vinci, ca și Monalisa, este o locație nouă în Iași și reprezintă o experiență fantastică pentru evenimentele voastre. Construit cu multă migală și realizat în cele mai mici detalii duse până la extrem, restaurantul îmbină armonios eleganța specifică stilului baroc cu aristiocrația numelui Da Vinci. Este decorat cu materiale autohtone, un paradis pentru pasionații de cocktail sau o întâlnire romantică, în trei cuvinte: evenimente de neuitate.

Evocând opulența seducătoare și strălucitoare a unui palat rezidențial italian din secolul al XVII-lea, Restaurantul DaVinci are o capacitate de minim 150 de persoane și maxim 400. Combinația stilului baroc cu aerul boem la Iașului ne-a inspirat să creăm acest loc ademenitor, unde organizăm evenimente de excepție.

Restaurantul Clasic se remarcă prin decorul clasic, elegant și oferă ambianța perfectă pentru reușita petrecerilor.
Cu o capacitate de minim 150 de persoane și maxim 280 și cu un meniu diversificat, Restaurantul Clasic reprezintă o adevărată călătorie a gusturilor, aromelor și rafinamentului culinar.

Pentru gurmanzi, pentru romantici, pentru iubitorii de rafinament și eleganță există restaurantul Panoramic, un loc intim și cochet, cu o vedere splendidă către lac.
Capacitatea minimă a restaurantului Panoramic este de 90 de persoane, iar cea maximă, 150.

Facilitati hotel:
– 2 restaurante cu specific traditional si international (280 de locuri, respectiv 180 de locuri)
– 2 terase
– parcare exterioara
– piscina cu incalzire
– sauna
– camera masaj
– biliard
– tenis de masa
– teren fotbal
– teren tenis

Facilitati camera:
– ac
– key card
– room service
– acces Intenet
– linie telefonica directa
– cablu TV, radio
– minibar
– cabina de dus, uscator de par
– halat de baie si papuci
– produse de igiena personala
de unica folosinta

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

4 Comments

4 Comments

  1. Pingback: Unde gasim Piscine in Iasi ? | Blog Iasi4u

  2. Pingback: Teren de Fotbal Sintetic Hotel Capitol | Iasi 4u

  3. Pingback: Nunta Hotel Capitol Iasi | Iasi 4u

  4. Pingback: Revelion 2015 @ Hotel Capitol | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top