concept trei iasi
Comunicate

Iaia, magazinul conceput pentru parinti inteligenti si copii jucausi

iaia

Nu este de mirare ca venirea pe lume a unui bebelus, sau dupa caz a mai multora sa atraga de la sine si cumpararea anumitor produse, pentru a le mentine atentia ocupata, dar si unele de o reala importanta din viata de zi cu zi.

Stiati insa ca anumite jucarii sunt in stare de mai multe? Sau ca dispunerea anumitor perechi de incaltaminte poate fi pe placul celor mici, numeroasele eroine din desene animate fiind proiectate la nivelul acestora?

O sumedenie de provocari sunt asteptate sa fie luate in primire pe magazinul Iaia, care promoveaza produse de inalta calitate destinate copiiilor cu varste cuprinse intre 0 si 4 ani, pe mai multe categorii.

Incaltaminte atat pentru interior cat si pentru exterior

Inca de mici, copiii cocheteaza cu articole textile care se ateste ultimile noutati in moda si nu ar fi de mirare daca, incaltamintea de exterior ar imbraca perspective inovative.

In acest caz se pot deosebi o serie de pantofiori atat pentru fete cat si pentru baieti intr-o nuanta cat mai inedita, astfel incat sa formeze o imagine de ansamblu potrivita si cu restul garderobei pentru o exprimare absoluta a micutului.

Jucarii personalizate cu numele sau

La varsta frageda, copiii se bazeaza in special pe dexteritatea tactila, dar si pe dorinta curiozitatii de a incerca lucruri noi, langa care se adauga si anumite reactii de ordin fizic.

Stiai ca pentru a conduce la formarea aparitiei inoportune a dentitiei primare, un copil necesita nevoia de a rontai jucariile?

Poate parea paradoxal, dar parintii nu inteleg aceasta nevoie, drept pentru care le interzice copiiilor acest lucru.

Nu mai este cazul acum, deoarece lantisorul cu suzeta este aceea jucarie care este de bun augur, fie in preajma unui carut, fie in camera de zi a micutului.

Nu numai ca produsul ofera o rezistenta sporita, gratie materialului din care este conceput, dar acum aveti posibilitatea ca acesta sa fie personalizat cu numele micutului, astfel incat sa incercati sa il invatati diferite lucruri cu ajutorul imitatiei sau a emiterii sunetelor.

Promotiile pot fi usor de identificat daca va abonati la newslatter

Lipsa timpului sau dupa caz alte atributii preliminare va pot tine departe de telefonul mobil sau calculator, drept pentru care bifarea optiunii de noutati va poate conduce la obtinerea unui pret bun pentru articolele dedicate celor mici gratie unor alerte.

Nu numai atat, dar multitudinea de culori, modele, dar si scopul pentru care sunt concepute acest jucarii ii poate reda micutului dorinta de a cunoaste si a exploata noi orizonturi, lucru inedit atunci cand este mic pentru a-si dezvolta instinctele primare sau dupa caz functiile cognitive.

Parintii inteligenti apeleaza la jucarii certificate

Dupa cum bine stim majoritatea jucariilor sunt obtinute din industria chineza prin tehnici mai mult sau mai putin ortodoxe.

Acest lucru poate declara o stare de alerta in randul jucariilor, mai ales asupra materialului din care sunt prelucrate.

La Iaia beneficiezi de certificate atestate pentru fiecare jucarie in parte, precum si specificatii asupra metodelor de obtinere astfel incat micutul tau sa se poata juca in armonie si sa nu preintampine situatii nedorite.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top