Curierul de Iasi

IaŞi Plantează, 2 aprilie 2011

Pe 2 aprilie 2011, începând cu ora 10, Asociaţia Mai Bine şi Asociaţia TERIS organizează acţiunea IaŞi Plantează. Aceasta face parte din ediţia a cincea a proiectului IaŞi Reciclează, implementat în parteneriat cu organizaţiile Recolamp şi Eco-Rom Ambalaje.

Aproximativ 200 de puieţi vor fi plantaţi la ieşirea din Iaşi, într-o zonă cu risc de alunecări de teren de lângă bulevardul C. A. Rosetti, în apropierea pârâului Cacaina.

Acţiunea este organizată cu sprijinul S.C. Servicii Publice Iaşi S.A. societate aflată în subordinea Primăriei Municipiului Iaşi, care va oferi materialul săditor, va pune la dispoziţie uneltele necesare plantării şi va oferi asistenţă tehnică.

Voluntarii se pot înscrie pe site-ul proiectului www.iasirecicleaza.ro, unde se găsesc mai multe informaţii despre această activitate.

IaŞi Reciclează este o iniţiativă pentru protejarea mediului înconjurător şi implicit pentru crearea unei culturi civice care să susţină dezvoltarea durabilă a oraşului Iaşi. În cadrul ediţiei din 2011, vor fi organizate ateliere de lucru manual, Colţul verde – un concurs între licee, evenimente Gustă Slow, sesiuni informative, ateliere de cultură civică contemporană, plantări, proiecţii de filme şi concursuri online.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top