Stiri

Id-entity și Canopy formeză specialiști în promovare online

Mediul digital vine cu vești bune pentru Iași: două mari agenții din România vor dezvolta un centru de specialiști în promovare online.

Id-entity, printre grupurile de top din Europa în conceperea, producerea și gestionarea conținuturilor și serviciilor de comunicații digitale, și Canopy una dintre cele mai mari agenții de marketing online din România cu focus pe Pay Per Click sunt cele două firme partenere. Anunțul a fost făcut public miercuri, 06.06.2018, printr-un comunicat de presă. Prima etapă a parteneriatului constă în instruirea și dezvoltarea unei echipe de specialiști Google AdWords care vor ajuta clienții Id-entity.

Programul de formare va fi coordonat de Canopy, agenție care s-a extins anul trecut la Iași și ai cărei tranineri au format mii de studenți din diferite universități din România. Recenta schimbare de de birou a agenției se pare că a fost de bun augur, aducând cu sine și o colaborarea.

Cele două companii au planuri mari pentru viitorul digital, programul de formare reprezentând o oportunitate atât pentru tinerii interesați să cunoască și să se dezvolte în acest domeniu cât și pentru companiile care vor și să-și mărească prezența în online.

Înființată în martie 2016, Id-entity România a fost inițial creată și condusă de doar trei persoane și a ajuns în prezent să aibă 90 de angajați. Dedicând o deosebită atenție selecției și dezvoltării resurselor umane, compania oferă marilor branduri de pe piața italiană (McDonald’s, MediaWorld și Italiaonline) o gamă largă de servicii: dezvoltare web, gestionarea catalogului e-commerce, graphic design, editare video, social media, branding și marketing online, producție care generează o cifră de afaceri de 1,6 milioane de euro pe an.

Mai multe detalii despre acest subiect găsiți aici https://bit.ly/2sBzrq8

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top