rent a car iasi iasi
Stiri

De ce este important sa apelezi la nutritionist?

Indiferent de varsta,  kilogramele in plus reprezinta o problema care este prezenta in viata multora, de aceea au aparut tot felul de diete minune si cure de slabire care promit sa va scape de aceste kilograme in timp record.  Insa, este o realitate faptul ca de cele mai multe ori acestea au tot felul de urmari negative asupra sanatatii, dar si recuperarea acestor kilograme dupa o scurta perioada.

Pentru a fi sigur ca atunci cand alegi sa slabesti iei cele mai bune decizii, trebuie in primul rand sa optezi pentru a face acest lucru cu ajutorul  unui nutritionist, care te va ajuta sa slabesti sanatos, caci acesta este capabil sa iti ofere posibilitatea de a urma o dieta personalizata, pentru a fi in concordanta cu nevoile nutritionale ale organismului tau.

Nutritionistul va face o evaluare privind compozitia corporala, apoi va reusi sa stabileasca in urma consultatiilor care este cea mai buna dieta, pentru a reusi sa atingi obiectivul de greutate pe care il doresti. Va reusi sa te ajute sa identifici care sunt cele mai nesanatoase obiceiuri alimentare si cum vei reusi sa le elimini, dar va putea sa iti recomande si anumite suplimente alimentare, care vin in completarea dietei pesonalizate.

O data ce alegi sa mergi pe acest drum, vei beneficia de monitorizare constanta din partea nutritionistului, pentru a putea sa atingi obiectivul pe care ti l-ai propus. In cazul in care vor exista anumite perioade de stagnare, care sunt oarecum normale de-a lungul acestui proces de slabire, un nutritionist va reusi sa identifice care sunt problemele reale si daca este nevoie sa modifici intr-un anumit fel dieta personalizata.

O data cu vizita la nutritionist, ai garantia ca pe langa o slabire care nu iti afecteaza negativ sanatatea, vei invata ce alimente trebuie sa consumi si care sunt cele pe care trebuie sa le eviti, de asemenea vei reusi sa iti mentii  gruetatea la care ti-ai dorit sa ajungi.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top