Stiri

Idei de cadouri, cu livrare rapidă şi la preţ mic

Cumpărarea unui cadou este astăzi o sarcină mult mai uşoară decât în trecut deoarece avem la dispoziţie întreg internetul pentru a găsi cadoul potrivit, însă este important de făcut achiziţia din timp pentru a fi siguri că ajunge livrarea până în ziua aniversării.

www.ecasa-cadou.ro, unul dintre cele mai noi magazine online cadouri lansate în 2024 care oferă o mare diversitate de produse la preţuri mici, promoţii atractive şi condiţii bune de achiziţie.

Pe internet este foarte uşor şi rapid de comparat preţurile, astfel încât să fim siguri că plătim cât face pe un produs. Sunt site-uri specializate care se ocupă de compararea preţurilor, sunt remindere ce pot fi puse atunci când urmărim un anumit produs şi îl aşteptăm să intre la ofertă, sunt multiple acţiuni ce le putem întreprinde pentru a cumpăra isteţ online.

Diversitatea ofertei este incredibilă şi uşurinţa în navigarea pe mai multe site-uri sunt principalele avantaje care au dus la creşterea exponenţială a comenzilor online. În paralel, firmele de curierat rapid au ţinut pasul cu expansiunea numărului de comenzi online şi ajung astăzi să acopere cam toată ţara foarte rapid şi la preţuri avantajoase de transport.

Plata comenzilor efectuate online se poate realiza în mai multe moduri, după preferinţa fiecăruia, de la online cu cardul de debit/credit, în rate sau ramburs cash la livrare. Coletele pot fi verificate la livrare astfel încât să fim siguri că primim ceea ce am comandat şi nu o cărămidă în loc de un smartphone, cum au fost unele cazuri, în special la produse vândute pe platformele de anunţuri gen OLX sau Publi24.

Returnarea produselor se realizează foarte rapid şi fără probleme de celel mai multe ori atunci când clientul este de bună credinţă şi nu încearcă să păcălească vânzătorul, în sensul că achiziţionează haine pentru o unică purtare sau utilizare şi apoi doresc să returneze produsul purtat sau folosit.

Sumele achitate pentru produse se returnează în contul cumpărătorului într-un interral cuprins între 7 şi 30 de zile, în funcţie de seriozitatea vânzătorului, dar se returnează fără probleme. ANPC-ul este vigilent şi intervine prompt în cazurile în care sunt sesizate probleme.

Categoriile de produse ce pot fi achiziţionate din magazinul online eCasa-Cadou sunt următoarele:

  • CADOURI: aici găsiţi o selecţie interesantă de obiecte precum icoane, seturi de ceainice şi căni pentru cafea, set de accesorii pentru vin, săbii, casete bijuterii, suporţi pentru sticla de vin, boluri din sticlă şi recipiente pentru condimente. Setul de 5 accesorii pentru vin în formă de sticlă conţine tirbuşon, dop metalic pentru picurător, antipicurător, cutter pentru îndepărtarea capişonului şi inel metalic, toate ambalate frumos într-un suport elegant sub formă de sticlă de vin. Preţul este de numai 50 LEI!
  • JUCĂRII: aici găsiţi o gamă bogată de jocuri interactive şi jucării pentru copii precum maşinuţe, păpuşi, cactus dansator, tabletă de jucărie, joc tip blaster cu săgeţi. Maşinuţa Teddy fără pedale este un mare succes în rândul copiilor mici de 1 an ce o pot utiliza ca premergător. Preţul este de numai 120 LEI!
  • ICOANE: o icoană este mereu o idee bună de cadou, în special pentru persoanele religioase. În acest magazin online găsiţi icoane argintate frumos ambalate în cutii tip cadou elegante.
  • CORPURI ILUMINAT: cele mai moderne corpuri de iluminat sunt pe bază de tehnologie LED şi au forme şi modele avangardiste, iar din acest magazin online le poţi achiziţiona la super preţ şi cu livrare rapidă din stoc.
  • TRICICLETE & TROTINETE: visul fiecărui copil este de a avea propriul vehicul cu care să se joace, iar eCasa-Cadou este locul potrivit de unde puteţi achiziţiona maşinuţa, trotineta sau tricicleta mult dorită.

 

MAŞINUŢĂ ELECTRICĂ LAMBORGHINI SIAN

Când este pornit, modelul imită sunetul de pornire, luminile LED din față și din spate sunt aprinse, iluminarea bordului, efecte sonore precum: claxon, pornire motor, sunet de conducere, cântece, melodii cu AUX, USB și Bluetooth nu lipsesc din echipament. Volumul tuturor efectelor sonore este controlat de playerul MP3.

Mașina are o telecomandă de nouă generație de 2,4 GHz . Frâna de urgență a telecomenzii asigură controlul deplin al mașinii și oprește toate funcțiile la apăsarea unui buton. 

Două viteze înainte – lent și rapid, 1 viteză înapoi. Posibilitatea setarii vitezei de conducere și din telecomanda.

Roțile moi din EVA cu axe cu arcuri asigură o călătorie confortabilă chiar și pe suprafețe neuniforme, fără a agita mașina.
Pentru o mai mare siguranță a copiilor, pe scaun există o centură de siguranță reglabilă, iar datorită deschiderii largi a ușii în sus, este ușor să intrați și să coborâți din mașină de jucărie.

Pachetul include: Adaptor, Telecomandă, Baterie incorporată

Vârstă recomandată: 3 – 6 ani

Cumpără de aici https://www.ecasa-cadou.ro/acasa/146-masina-electrica-lamborghini-sian.html

 

TRACTOR JCB ELECTRIC

Tractor JCB 12V electric cu telecomandă, suspensie pe arcuri, cu centuri de siguranţă, 2 viteze, baterie 12V, culoare Galben/Negru.

Tractor cu pedală electrică şi radio-comandă.

Distanţa de operare a comenzii: 15m.

Capacitate maximă 35 kg.

Viteză: 3-5 km/h.

Direcţie mers: înainte, înapoi, stânga, dreapta.

Greutate produs: 12 kg.

Scaun plastic, pentru 1 copil.

Roţi plastic cu suspensii pentru amortizare şoc.

Scaun plastic pentru 1 copil, prevăzut cu centură de siguranţă.

Muzica şi posibilitate cuplare USB.

Bateria reîncărcabilă a maşinii şi încărcătorul sunt incluse.

Specificaţii baterie: 12V7AH*1+2 motoare 35W, frecvenţă radio 2.4G R/C.

Durata de viaţă a bateriei: aproximativ 300 de încărcări.

Autonomie baterie: 1-2 ore (în funcţie de greutate şi circumstanţe).

Timp încărcare: 8-12 ore.

 

Cumpără de aici: https://www.ecasa-cadou.ro/acasa/191-tractor-jcb-12v-electric-cu-telecomanda-suspensie-pe-arcuri-cu-centuri-de-siguranta-2-viteze-baterie-12v-galbennegru.html

 

SET CADOU DECANTOR GLOB CU 4 PAHARE

LA DOAR 250 LEI

Sticla-decantor este realizată din sticlă imprimată cu harta lumii şi conţine în interior un model tridimensional corabie stilizată. Dopul special asigură închiderea etanşă.

Paharele sunt imprimate cu harta lumii.

Suportul este realizat din lemn maroniu. Forma specială permite rotirea sticlei-decantor în lăcaşul special.

Finisajele detaliate oferă întregului set un aspect elegant, luxos. Poate fi un decor excelent pentru bar sau un cadou excelent.

Cumpără de aici https://www.ecasa-cadou.ro/acasa/141-set-cadou-decantor-glob-cu-4-pahare.html

JOC RULETĂ, LUCKY SHOT, 16 PAHARE

LA DOAR 45 LEI!

Aduceţi atmosfera de casino acasă la următoarea petrecere cu Jocul Ruletă cu pahare de shot-uri. Toată lumea câştigă la acest joc şi toţi vor aştepta cu sufletul la gură să vadă unde cade bila.

În set sunt incluse două bile metalice, 16 pahare de shot-uri şi jocul de ruletă.

Cumpără de aici https://www.ecasa-cadou.ro/acasa/138-joc-ruleta-lucky-shot16-pahare.html

 

CACTUS DANSATOR/VORBITOR

Această jucărie interactivă sub formă de cactus care dansează şi vorbeşte atrage cu uşurinţă atât atenţia copiilor, cât şi pe cea a adulţilor. Cactusul poate de asemenea să fie un obiect interesant de decor atât la birou, cât şi acasă, care va aduce foarte multe zâmbete şi bună dispoziţie. Mai poate fi utulizat şi ca jucărie pentru animalele de companie, pisicile în special apreciindu-l foarte tare.

Această jucărie educativă este un cadou potrivit pentru copii de peste 2 ani deoarece are multe funcţii utile şi în acelaşi timp distractive care ajută la dezvoltarea abilităţilor şi a inteligenţei cognitive a copiilor.

De altfel, această jucărie cactus vorbitor  repetă ceea ce spui ca un papagal, ceea ce va aduce multe zâmbete în casa dumneavoastră.

Jucăria este foarte simplu de folosit, se încarcă prin intermediul acumulatorului inclus, apoi veţi acţiona butonul “on/off”, iar distracţia începe. Puteţi acţiona butoanele ascunse din interiorul pluşului pentru a vă bucura de toate funcţiile acestuia.

Disponibilă online la un preţ de numai 50 lei, această super jucărie va încânta fiecare copil care o primeşte în dar.

Cumpără de aici: https://www.ecasa-cadou.ro/jucarii/29-cactus-dansator-jucarie-plus.html

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top