Fashion

IMURA – Noua identitate a stilului tău vestimentar!

IMURA – Noua identitate a stilului tău vestimentar!Mătasea, dantela, voalul reprezintă doar o parte din materialele care, lucrate cu dedicație și pasiune, pun în valoare sensibilitatea, gingășia și senzualitatea unei femei. Cu siguranță, orice femeie s-a aflat la un moment dat în ipostaza de a căuta un articol vestimentar deosebit, care să o facă să se simtă specială. În multitudinea de magazine și de modele, dorim să ieșim din ordinar, suntem mereu în căutare de ceva diferit, dar și așa, de câte ori nu s-a întâmplat ca mărimea dumneavoastră să nu mai fie disponibilă ?

Pornind de aici, s-au pus bazele atelierului de creație Imura – Custom Couture, un loc ce
creionează și transpune în realitate rochia mult visată, un loc ce aspiră să atingă perfecțiunea, mulțumirea și aprecierea voastră. Începând de la simple fuste până la cea mai importantă rochie din viața unei femei, experiența conceptului “made to measure” va fi una de neuitat.

image1-19

De asemenea, în baza unei programări, sunteți așteptate în showroom-ul situat pe strada Canta nr.7 (lângă Posta Română din Păcurari) unde puteți proba diverse articole vestimentare, vedea numeroase materiale textile cât și pentru a beneficia de consultanță în vederea alegerii și stabilirii unui model vestimentar reprezentativ!

dsc_0042

Activitatea atelierului poate fi urmarită și pe Facebook: www.facebook.com/Imura.Custom.Couture sau pe Instagram: imura_cc.

Telefon de contact: 0756 837 277

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top