Stiri

In aceasta perioada achizitioneaza-le micutilor tai lego city si carti pentru copii

Alege in aceasta perioada ceea ce este mai bine pentru copiii tai. Daca tot stati in casa, pentru ca asa este bine si asa trebuie, in aceasta perioada achizitioneaza-le micutilor tai lego city si carti pentru copii. Alege tot ceea ce este mai bine pentru ei, astfel incat sa nu simta ca lipsesc de la gradinita sau de la scoala. Ce spui despre aceasta idee?

Ei bine, ai putea sa-ti petreci foarte bine timpul cu acestia, incercand sa initiati, impreuna, activitati distractive. O astfel de activitate educativa poate implica chiar si jocurile de lego city. Cred ca stii prea bine la ce ma refer. Aceste lego city sunt tot mai cautate, astfel ca macar o data s-ar putea ca micutii tai sa-ti fi cerut sa le achizitionezi aceste jucarii. Ceea ce nu ne surprinde pe noi este ca pentru cei mici, nimic nu este suficient. Niciodata nu veti avea prea multe lego city. Dimpotriva, cu cat aceste lego city sunt mai multe, cu atat este mai bine. In acest mod, te poti tine atat pe tine ocupata, cat si intreaba familie si cu precadere pe micutii tai.

Jocurile lego city sunt create si confectionate in asa fel incat sa starneasca interesul. Nu doar a micutului, ci si interesul tau. Cu siguranta nu te vei putea abtine din a nu rezolva si tu un astfel de lego city. Alege sa faci asta impreuna cu micutii tai pentru a le oferi o activitate continua. In acest fel, s-ar putea sa nu simta dorul colegilor de gradinita sau scoala.

Daca, insa, copiii tai s-au plictisit de jocurile lego city, este un moment destul de prielnic sa apelezi si la carti pentru copii. Fie ca acestia stiu sa citeasca, fie ca nu stiu este important ca acestea sa existe intr-un numar cat mai mare in casa. De ce este bine sa recurgem la achizitionarea cat mai multor carti pentru copii?

Specialistii care analizeaza copiii de diferite varste au emis premise care justifica faptul ca un copil care isi vede parintele citind, mai apoi va citi si el. Nu este adevarat mereu, insa nu strica sa incerci. Daca copilul sau copiii tai sunt mai mici, atunci le poti citi chiar tu. Se pot bucura in acest mod de povestiri si povestii din care sa deduca ceva. Pot invata despre animale, dar le pot si cunoaste. Daca varsta le permite, de altfel, acestia pot citi de unii singuri carti pentru copii, iar tu ii poti urmari.

Si iata cum, statul in casa, nu este atat de rau, pana la urma. Acum este momentul cel mai potrivit sa va pricopsiti atat cu multe jocuri lego city, cat si cu volume si carti pentru copii care sa starneasca interesul acestora si sa-i tina ocupati.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top