Evenimente

În acest weekend, Târgul de Artă și Antichități revine la Palas cu obiecte de colecție, piese de artă și mobilier unicat

Îți dorești piese de mobilier realizate cu măiestrie sau obiecte interesante care să îți amintească de Belle Époque? Vino la Palas pentru că Târgul de Artă și Antichități revine, în acest weekend, cu o nouă ediție. Realizează decorul casei tale, integrând obiecte de artă, piese vintage sau mobilier rafinat și creează-ți propria colecție pentru că vei găsi o varietate de obiecte cu însemnătate istorică!

Weekendul acesta28 – 30 iulie 2023Târgul de Artă și Antichități prezintă în Atriumul Palas o selecție de piese remarcabile de colecțieObiectele de artă și antichitățile sunt elementele care oferă personalitate spațiilor contemporane, mai ales atunci când sunt asociate cu piese din zilele noastre. Spațiile interioarele de astăzi sunt însuflețite de obiecte din secolele XVIII și XIX, iar farmecul epocilor trecute își face simțită prezența prin intermediul obiectelor atent alese de colecționari pasionați. Vizitatorii sunt așteptați să admire mobilierul Empirepicturile vechi inspirate de marii maeștri olandezi, bijuteriilesculpturileobiectele de porțelanargintăriapiesele art deco, dar și viniluri sau cărți.

Expozanții sunt încântați să-ți facă cunoscută povestea fiecărei colecții, să-și împărtășească experiența lor și să îți ofere informații interesante despre originile obiectelor.

Târgul de Artă și Antichități este organizat de Bucovinart, fiind un eveniment devenit tradiție, care se desfășoară de peste un deceniu la Palas.

Tot în weekend, Caravana TIFF Unlimited ajunge în parcul Palas și îi invită pe ieșeni la trei seri de film în aer liber. O peliculă internațională, o producție românească, dar și o poveste de dragoste clasică vor rula pe ecranul uriaș. Intrarea este liberăîn limita locurilor disponibile.

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top