concept trei iasi
Stiri

Încărcarea iPhone-ului este mai simplă și eficientă cu Logitech POWERED

Logitech lansează Logitech POWERED, un suport pentru încărcare wireless, proiectat în colaborare cu Apple, destinat telefoanelor iPhone 8, iPhone 8 Plus și iPhone X, care facilitează încărcarea și folosirea simultană a dispozitivului. POWERED permite o poziționare convenabilă a telefonului, indiferent dacă se încarcă în modul portret sau landscape.

POWERED face ca vizionarea unui videoclip, citirea unei rețete, ținerea evidenței notificărilor sau comunicarea prin aplicația FaceTime să fie ceva ușor de realizat datorită poziționării confortabile a iPhone-ului în timpul încărcării. Suportul în formă de U are o textură cauciucată și păstrează telefonul stabil chiar și cu o carcasă de protecție cu grosime de până la 3 mm pentru a fi în siguranță pe toată durata încărcării. Având certificare Qi și fiind optimizat pentru iPhone, POWERED are un sistem integrat de protecție împotriva supraîncălzirii care ajută la reglarea temperaturii.

Logitech POWERED, noua soluție de încărcare wireless pentru iPhone oferă posibilitatea de a încărca și utiliza telefonul simultan.

LED-ul poziționat deasupra suportului confirmă faptul că telefonul se încarcă și se află ascuns în spatele telefonului, astfel încât lumina să nu distragă atenția utilizatorilor. POWERED completează stilul iPhone-ului potrivindu-se cu ușurință în orice cameră, acasă sau la birou.

Preț și disponibilitate
Logitech POWERED va fi disponibil începând cu luna august 2018 pe Logitech.com și în magazinele Apple la un preț recomandat de 79,99 Euro.

Facebook Comments

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Top 5 Stiri din Iasi, Marti 16 Octombrie | Iasi 4u

  2. Pingback: Top 5 Stiri din Iasi, Miercuri 8 August | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top