Evenimente

Incepe Black Friday in Palas Mall, 29 noiembrie

Pe 29 noiembrie, de Black Friday 2013 la Palas Mall majoritatea magazinelor vor avea reduceri substantiale pentru cei ce achizitioneaza unul sau mai multe produse. Vinerea Neagra aduce iesenilor posibilitatea de a cumpara produse de la brandurile preferate produse la preturi speciale si asta doar vineri, 29 noiembrie 2013 doar in Palas Mall.

Incepe Black Friday in Iulius Mall, 29 noiembrie

Reduceri ce vor avea loc de Black Friday 2013, pe 29 noiembrie la Palas Mall:

Împătimiţii de cumpărături sunt aşteptaţi de Black Friday, la Palas Mall şi Iulius Mall, unde vor găsi promoţii tentante. Cei care doresc să cumpere cadouri pentru Moş Nicolae sau Crăciun, la preţuri mai mici, sunt aşteptaţi vineri, 29 noiembrie 2013, în magazine.

La Palas Mall, clienţii care doresc să îşi completeze garderoba cu articole la tarife mai avantajoase pot face o vizită la magazinele: Zara -40%, Bigotti -50%, Oysho, Stefanel, Gatta şi Serena -20%, Lavande şi Seroussi -10% şi Motivi (preţuri speciale).

Şi magazinele de încălţăminte vor avea oferte de Black Friday: Humanic -40% la produsele selecţionate, Otter -20%, Why Denis -25%, Benvenuti (super oferte) şi Office Shoes.

La Douglas, clienţii vor primi 40% discount pentru al doilea produs cumpărat, până la -50% la ceasurile şi bijuteriile de la magazinele Be in Time, Spend’Or şi Kultho, -20% la Meli Melo şi Sabrini, -20% la gama de accesorii de la Stradivarius, -20% la bijuteriile de la Garel Paris şi până la -50% la Opticris. Alte oferte se vor găsi la Yellow Store -50%, la Hervis Sports -30%, Cărtureşti – până la 20% şi Prisaca Bârnova -26%.

Tot de Vinerea Neagră, magazinele din IULIUS MALL s-au pregătit cu promoţii care ajung până la -50%. Piese vestimentare în tendinţe şi la preţuri mai mici se vor găsi pe rafturile magazinelor: Zara -40%, Kenvelo, Bigotti, Claudiu Ungureanu, M. Boutique, Just Me şi Mona Fashion – până la -50%, Jolidon şi Sofiaman -30%, Oysho, Nichi, Eponge, Number One şi Pause -20%, Junker, Motor şi Rocco -15%, precum şi BSB – voucher de 80 de lei la cumpărături.

Cei care doresc să profite de Black Friday sunt aşteptaţi şi la magazinele cu încălţăminte: Il Passo (40%), Bata (-30%) şi Per Tutti (-50 lei din preţul afişat).

Cosmeticele de la Beauty 4You vor avea promoţii care ajung până la 50%, cele de la Marionnaud până la 30%, iar produsele de la Professional Shop şi Elgon Professional Hair Style – 10%. Ieşenii care doresc să cumpere bijuterii şi accesorii la preţuri mai mici sunt aşteptaţi cu promoţii de până la 50% la Be in Time şi de până la 20% la Sabrini, Meli Melo şi Stradivarius. Oferte tentante vor mai avea: KFC şi Mr Pott în food court, Bam Boo şi Sophia la decoraţiuni, magazinele pentru copii Coccodrillo (-20%) şi Dinoland (voucher de 50 de lei la cumpărături), Optiblu (-50%), Anette Nails, Color şi Cutia Muzicală (până la 50%) şi Cărtureşti (până la 20%).

Black Friday? De ce nu Black Weekend!!
La Hervis Sports ai o super oferta pentru tot weekendul!
-30% reducere sub forma de bon valoric la toate articolele sportive*!
Doar in perioada 28. nov – 1.dec in magazinele Hervis Sports!

In perioada 29.11 – 1.12., magazinul Gatta te asteapta cu o reducere de 20% la toate produsele ce nu fac parte din alta promotie. In plus, se ofera cadou unul din ciorapii alesi de clienti pentru minim 6 perechi de ciorapi Gatta achizitionati.

Pe 29 noiembrie, Douglas oferta un discount de 40 % pentru cel de-al doilea produs achizitionat.

29 noiembrie nu este o zi neagra! Din contra! Brandurile celebre devin pentru o zi extrem de accesibile! Vino in magazine sa vezi ce ti-am pregatit!

Urmărește canalul de știri Iași4u.ro pe WhatsApp

3 Comments

3 Comments

  1. Pingback: Incepe Black Friday in Iulius Mall, 29 noiembrie | Iasi 4u

  2. Madalina

    November 28, 2013 at 1:23 pm

    si la ce ora incepe?

  3. Pingback: 20 de Antena 1 la Iulius Mall cu Morar, Buzdugan, CRBL si Nicole Cherry, 29 noiembrie | Iasi 4u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top