Diverse

Instalarea unui acoperis metalic

În mod normal, este posibilă instalarea unui acoperiș metalic pe un acoperiș vechi de asfalt, eliminându-se astfel costul de instalare a acoperișului în picioare și dificultatea asociată cu ruperea șindrilei. Acest lucru este în general posibil deoarece metalul este un material extrem de ușor.

Acoperișurile metalice ar trebui instalate numai de specialiști cu experiență și experiență amplă în ceea ce privește instalarea acoperișurilor metalice, deoarece în cazul în care instalarea este făcută incorect, un acoperiș din tabla ondulata va produce scurgeri (sau va eșua în mod prematur, ca în cel mai rău scenariu) – costă mii de dolari pentru a le repara sau înlocui.

Spre deosebire de multe alte materiale de acoperiș, un acoperiș metalic poate fi instalat ușor în timpul iernii. Costul instalării pentru șindrile metalice este cu aproximativ 20% mai ieftin decât costul instalării cusăturii în picioare, deoarece șindrilele metalice sunt mai ușor și mai rapid de instalat.

Strat metalic ondulat

Cele mai multe sisteme de acoperișuri metalice trebuie instalate pe case sau clădiri care au o pantă minimă de 3:12 sau mai mare. Cu toate că există anumite tipuri de sisteme de acoperiș încastrat, care pot fi instalate pe acoperișuri cu pante de 2:12 și mai joase, aceste tipuri de sisteme sunt de obicei instalate doar pe clădiri comerciale sau industriale.

În mod ideal, cusătura în picioare nu trebuie instalată pe șindrile de asfalt datorită telegrafării șindrilelor sub panourile de cusătură în picioare.

În plus, atunci când zăpada se îngrămădește pe un acoperiș cu cusături în picioare, care a fost instalat pe un acoperiș de asfalt, sindrilele vor face probabil o cădere orizontală în panourile metalice. De asemenea, acoperișurile metalice tind să se extindă și să se contracte datorită schimbărilor de temperatură și pot astfel freca împotriva stratului de piatră de pe șindrilele de asfalt. – În cele din urmă s-ar putea provoca coroziune și rugină pe partea inferioară a panourilor metalice.

Acoperișurile cu cusături permanente pot fi fabricate fie la fața locului, fie în fabrică, ceea ce simplifică procesul de instalare. Șindrile metalice sunt fabricate în mod obișnuit la o fabrică și pot fi expediate în cutii de carton standard direct la casa sau la locul de muncă.

Facebook Comments

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top