Diverse

Investeste intr-un studio Craiova construit de presidentresidence.ro

Printre multe alte lucruri care se dezvolta in frumosul oras Craiova, piata imobiliara este in plina crestere, iar presidentresidence.ro ofera cele mai avantajoase preturi pentru apartamente ultramoderne intr-o locatie selecta din centrul orasului.

Una dintre investitiile cele mai avantajoase pentru tineri in acest moment este sa investeasca intr-un studio Craiova, deaorece reprezinta o investitie buna pentru viitor, dar si o locuinta cocheta, comoda si usor de intretinut!

Grupurile de chiriasi de top care inchiriaza proprietati sunt studenti si tineri profesionisti. Drept urmare, apartamentele studio Craiova compacte devin din ce in ce mai populare si ar putea constitui investitia imobiliara ideala.

Primul avantaj al investitiei in garsoniere este cel mai evident – cu cat proprietatea este mai mica, cu atat costul este mai mic. In calitate de investitor imobiliar (sau potential investitor) cu putin capital la indemana, acest lucru confera studiourilor o identitate distincta ca activ cu cost redus. De asemenea, ofera posibilitatea de investi imobiliare celor care altfel ar putea avea un pret scazut, care ar putea sa nu isi poata permite un apartament mai mare, o proprietate intr-un oras mai scump sau un apartament intr-o locatie dorita pe malul apei.

Desi aprecierea capitalului depinde de o serie de factori interdependenti si poate fi dificil de prezis sau cuantificat, locuintele mai accesibile, cum ar fi un studio, sunt considerate a avea perspective bune, in special pe termen mediu-lung. In multe orase mari, preturile proprietatilor cresc cu peste 10% pe an. Deci chiar si pretul relativ scazut al unei garsoniere ar putea avea o crestere considerabila de-a lungul anilor, la fel sau chiar mai mult decat apartamentele de lux si premium. Totusi, acesta este exact lucrul pe care sa il subliniem – o buna apreciere a capitalului nu se intampla (in general) peste noapte. Imobilul are un risc si o volatilitate inerente, mai mici decat majoritatea celorlalte clase de active, ceea ce inseamna ca cresterea este mai constanta, dar mai lenta. Studiourile vad in special aprecierea mai lenta a capitalului decat alte proprietati. Cu toate acestea, popularitatea si practicitatea lor inseamna ca pot fi vazute ca o investitie destul de sigura. La aceasta perspectiva pe termen mediu si lung se adauga faptul ca nu exista impozit pe castigurile de capital asupra imobilelor, daca o locuinta este detinuta timp de 10 ani sau mai mult. Deci, cu cat detineti mai mult proprietatea, cu atat devine mai buna investitia.

In medie, garsonierele cunosc un randament de inchiriere mai mare decat alte apartamente cu un dormitor sau chiar cu doua dormitoare. Datorita unor factori precum dimensiunea lor mai mica, natura autonoma si adesea o locatie in centrul orasului, costurile de inchiriere pe mp pentru studiouri sunt mai mari decat pentru apartamentele mai mari. Asta inseamna ca ar trebui sa primiti rentabilitati ridicate ale inchirierii, in comparatie cu costul apartamentului. Daca doriti sa calculati exact cat va fi investitia, utilizati calculatoare de rentabilitate disponibile pe internet. Acest lucru ne aduce la un alt factor important – locatia! Aceasta nu este o consideratie foarte originala. Locatia este cel mai important factor atunci cand decideti sa cumparati orice proprietate. Dar cu apartamentele studio, este mult mai important. Trebuie sa mergeti acolo unde sunt chiriasii si, deoarece grupurile de chiriasi de top care inchiriaza studiouri sunt studenti si tineri profesionisti, trebuie sa fiti aproape de centrele de afaceri si de locurile de invatamant superior.

Presidentresidence.ro isi are ansamblul de locuinte construite fix pe artera principala a orasului, Calea Bucuresti, ce reprezinta zona sigura desi circulata, inconjurata de Mall-ul principal si alte puncte cheie precum spital, magazine, supermarket-uri si multe alte locuri cheie. Deci cei care aleg sa cumepre un Studio de la presidentresidence.ro nu vor avea nevoie de masina, deoarece au totul la indemana. In plus, ansamblul de locuinte este situat in apropierea mai multor statii de autobuz si tramvai.

In conformitate cu costul mai mic, un apartament mai mic inseamna, de asemenea, o intretinere mai usoara. Mai putin spatiu inseamna mai putine complicatii, ceea ce inseamna mai putin timp si cheltuieli mai mici pentru intretinere, pentru renovarea studioului nou achizitionat sia sa mai departe.

Apartamentele mici studio sunt, de asemenea, perfecte pentru chiriasii mai in varsta. Un numar tot mai mare de persoane in varsta se regasesc mult mai bine intr-un apartament comod, mic, cu o singura camera. Locuirea intr-un studio cu un plan deschis poate fi unitatea rezidentiala perfecta pentru persoanele in varsta care se lupta cu mobilitatea. De asemenea, sunt mult mai usor de pastrat curate si ordonate, si cheltuielile de intretinere sunt mult mai mici, atat vara, cat si iarna. Multi oameni in varsta cauta acum un studio de inchiriat datorita usurintei, confortului si accesibilitatii pe care acesta o ofera.

Un alt avantaj al investitiei intr-un studio, in special in anul 2021, este faptul ca sunt mai ecologice decat alte tipuri de proprietati. Exista o dimensiune in general mai mica, care vine odata cu un apartament de tip studio, ceea ce inseamna ca apartamentul necesita mai putina energie pentru a fi incalzit sau racit in mod corespunzator. De asemenea, nu exista nicio sansa de a lasa lumina aprinsa in mai multe camere ale casei simultan, ceea ce economiseste consumul de energie electrica.

Intr-un moment in care tot mai multi chiriasi clasifica caracteristicile ecologice drept una dintre cele mai importante cerinte de inchiriere, oferirea unei proprietati care indeplineste aceste criterii este o idee excelenta. Investitia intr-un studio este, din cele mai multe puncte de vederea, una din cele mai bine pe care le putem face!

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top