Buna Ziua Iasi

Un service de calitate pentru cele mai bun performante pe asfalt

Cu cat avem mai multa grija de masina noastra cu atat aceasta ne va oferi mai multe beneficii. Cel mai important este sa alegem pentru aceasta piese de schimb de calitate dar si un service profesional unde lucrarile de mentenante si reparatiile sa fie realizate de mecanici cu experienta si cu ajutorul aparatelor potrivite.

Fiind alcatuita din diverse ansambluri si sisteme, defectarea unei singure piese poate duce, intr-un timp mai scurt sau mai lung la defectarea altor piese, unele dintre ele mai importante decat altele, ajungand in cel mai rau caz la incapacitatea de a conduce masina si costuri enorme pentru reparatii.

Este asadar important sa schimbam piesele la timpul potrivit, luand in calcul aspecte precum durata de rulare a masinii de la ultima schimbare, tipul de drum pe care am condus-o precum si calitatea pieselor. De exemplu, in cazul casetei de directie, este bine si chiar recomandat sa alegem piese originale, de cea mai buna calitate, aceasta facand parte din ansamblul de directie, care poate costa destul de mult, atat in cazul reparatiilor cat si al mentenantei.

Pentru a ne bucura de cea mai buna performanta a masinii trebuie sa alegem un service care sa ofere servicii bune de reconditionare casete directie. In capitala ii gasim pe cei de la Jad Motors care ne pun la dispozitie un service performant, specializat in acest segment, al reconditionarii si reparatiilor casetelor de directie precum si a pompelor de servodirectie rectificare chiuloase sau scaun supapa. In procesul d reparatie sunt utilizare doar piese de schimb originale, provenite de la producatori de top, avand astfel garantia calitatii indiferent de modelul masinii noastre.

De la un model de masina la altul, sistemul de directie poate sa difere, atat in functie de tipul casetei de directie cat si al servodirectiei si a altor piese. Astfel, si durata reparatiilor sau reconditionarii precum si costurile pot sa difere. Cu toate acestea, toate serviciil oferite aici sunt facute astfel incat sa respeste un raport calitate-pret cat mai bun.

Pe site-ul web al service-ului putem afla informatii despre ei, de la locatie si pana la serviciile oferite dar si informatii interesante, despre simtomele unei casete de directie care prezinta defecte sau este pe punctul de a se defecta, portofoliul lucrarilor realizate de ei dar si feedback-ul oferit de catre clientii care au apelat la service.

Spre deosebire de reconditionare, unde piesele vechi sunt inlocuite iar caseta este curatata, in cazul unei reparatii se ia in calcul doar rectificarea defectelor sau inlocuirea anumitor piese care sunt prea afectate. Indiferent de serviciliu la care apelam, ne este oferita o garantie de 1 an de zile.

Multe dintre accidentele de pe strazi sunt cauza manevrarii greoaie a masinii iar acest lucru se poate datora si unei casete de directie defecte sau care nu functioneaza corespunzator. Chiar si daca estre vorba doar de daun materiale, costurile pot fi destul de mari asa ca este mai bine sa alegem din timp un serviciu da reparatii casete directie de la Jad Motors si sa fim siguri ca urmatoarele drumuri vor fi sigure si placut.

Unde poți recondiționa caseta de direcție a mașinii tale?

Service-ul pe care ți-l recomand pentru recondiționări casete de direcție are următoarele date de contact:

Facebook Comments Box

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top